Lichtwerkers:
Herinneren wie je bent

  

Voel jij je weleens onzeker over wie je bent en of jij het wel goed doet?

Kan jij regelmatig jezelf niet vinden omdat je wordt opgeslokt door dagelijkse bezigheden of verwachtingen vanuit je omgeving?
Vraag jij je weleens af wat je nu eigenlijk aan het doen bent in dit leven hier op aarde en wat de diepere betekenis ervan is?

 

Dan is het tijd om je meer te gaan herinneren wie je bent. In essentie ben jij een wezen van licht en is het de bedoeling om door de aardse sluiers heen, hier weer contact mee te gaan maken. Als deze verbinding sterker wordt, groeit je zelfvertrouwen. Als je stappen gaat zetten in je leven vanuit deze verbinding met jezelf, leef je in de natuurlijke flow.

 

Tijdens deze ochtend zal de energie zo zijn, dat jij wordt uitgenodigd je te gaan herinneren wie je bent of om dit contact te verdiepen.

 

Lees meer over dit onderwerp in de bijbehorende artikelen: Het leven van een lichtwerker en Herinneren wie je bent.

 

Wat: We starten met fijne oefeningen in bewust aanwezig zijn (met je ogen dicht, zittend op een stoel) om uit je hoofd en lekker in je lichaam te komen. Van daaruit begeleid ik de energie om het contact met onszelf te verdiepen. 

 

Wanneer: Geannuleerd.

 

Waar: De Zandakkers 12 in Herveld. In de persoonlijke en warme sfeer van mijn woonkamer.

 

Maximaal 10 personen. 

 

Kosten: € 35,-. Aanmelding is definitief na overmaken op rekeningnummer

NL78 INGB 0002 9574 07 t.n.v. Helder BewustZijn. Bij annulering tot 1 week voor de workshop krijg je het bedrag teruggestort.

 

Begeleiding: Lea van der Eem, spiritueel psycholoog, hooggevoeligheidsdeskundige en lichtwerker, www.helderbewustzijn.com.

 

Opgeven of meer informatie: lea@helderbewustzijn.com (met je naam, adres en telefoonnummer).

Wil je graag meedoen, maar kan je niet op deze dag? Stuur me dan een mail, bij voldoende belangstelling wordt de workshop nog een keer ingepland.