Ervaringen van cliënten

 

Carolien 

"Al vanaf het eerste moment gaf Lea mij een vertrouwd en wijs gevoel.

Zij had alle liefdevolle aandacht voor mij die ik nodig had. Ik mocht er zijn en alles met mij. Zij heeft mij weer thuis bij mezelf gebracht. Door met mij te kijken naar wat er diep in mij was weggestopt, kwam er een helderder bewustzijn in mijzelf. Hierdoor kon ik alles in een ander daglicht zien en weer verder op mijn weg naar licht en zelfbewustzijn."

 

 

"Ik voel me dankbaar, omdat ik door hetgeen jij in de wereld zet steeds een stapje dichter bij mezelf kom.... los van alles wat oud is...

Dat maakt me gelukkig en blij."

 

 

Joost

"Je healing ‘Lichtwerkers verbinden in kracht’ en je energie en woorden via je website werken bij mij erg aardend en praktisch uit. Ik kon die aardende energie vaak wel voelen via de natuur en stenen als bijvoorbeeld hematiet of ook dieren maar niet zo duidelijk in het contact met healers of andere mensen. Via jou lukt dat nu dus wel en dat is een mijlpaal voor mij, dankjewel daarvoor."

 

Anoniem:
"Bij Lea word ik me meer bewust van mijn lichaam en leer ik mijn gevoel te ervaren zonder te oordelen.
Elke keer ontdek ik weer andere delen in mezelf waardoor ik gaande weg steeds beter, op mijn manier, in het leven sta. De begeleiding door Lea geeft mij; vertrouwen, rust, vreugde, kracht en inzicht."

 

Arnold:
"Lea heeft me de weg gewezen om weer naar mijn gevoel te luisteren en dicht bij mezelf te blijven.

 Lea straalt rust en liefde uit, als ik gejaagd binnen kwam dan voelde ze dat direct en had ze me in korte tijd net zo rustig als zij zelf is. Pas dan kon ik horen wat zij en mijn lijf me te vertellen had."

 

Jantine

"Als ik bij Lea binnenkom, voel ik meteen de rust en geaardheid in de sfeer van haar praktijkruimte. Het is dan ook meestal niet moeilijk, om na een inleidend gesprek alle drukke gedachtes los te laten en geconcentreerd de oefeningen te volgen. Tijdens de sessies voelt het of alle oppervlakkigheid wegvalt en het bewustzijn zich weer op essentiële emoties richt.

Dankzij Lea's intuïtieve begeleiding is het mij gelukt om tot steeds meer spiritueel inzicht te komen. Daarnaast heeft zij mij technieken geleerd, om met dagelijkse stress en emotionele tegenslag om te gaan.

Ik bewonder Lea's vermogen om heel nauwkeurig aan te voelen, wat mij tegen zit of afremt en daar dan op de juiste manier op in te gaan. Dit resulteert in steeds verrassende maar altijd behulpzame antwoorden. Het voelt alsof zij steeds precies weet, wat ik op dat moment nodig heb.

Als ik Lea weer verlaat, voel ik me gesterkt en opgelucht, dichter bij mezelf en goed geaard. Hoewel er bij mij geen acute hulpvraag meer voorligt, kom ik nog steeds regelmatig bij haar, om mijn spiritueel inzicht te verdiepen en om de geleerde bewustwordingstechieken te verinnerlijken.

Ik ben Lea enorm dankbaar voor al haar emotionele steun en voor alles moois wat ik dankzij haar heb mogen ontdekken en ervaren."

  

Kees

"Elke keer als ik er kom ervaar ik er rust en kom ik ook dichter tot mezelf.
Hier door leer ik mezelf beter kennen en komen de aandachtspunten naar boven.
Door mezelf beter te leren kennen bouw ik een vertrouwensband met mezelf op.
Bij Lea kan ik niet net doen of alles goed is, ze voelt aan dat dat niet zo is en zegt dat ook eerlijk.
Bij Lea ben ik al verder gekomen dan bij andere psychologen of maatschappelijk werkers."

 

 

Deze pagina delen:

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe artikelen, audio opnames en afstandshealings?

Vul dan hieronder je gegevens in en druk op 'aanmelden', dan ontvang je ongeveer twee keer per maand de nieuwsbrief in je mailbox.

 


Aanmelden nieuwsbrief

 

Contact:

06-41503137

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: