Verlicht je Moeder - Zijn

Rondom het thema moeder-zijn liggen nog veel oude programmeringen opgeslagen. Met diepe sporen, gelegd door vele vrouwen èn mannen voor ons. Ondanks al het innerlijke werk dat wij hebben verricht, dragen wij hier nog meer van mee, dan wij ons vaak bewust zijn.

 

Het idee eerst voor anderen te moeten zorgen, meegaand en flexibel moeten zijn, een goede moeder willen zijn, denken altijd beschikbaar te moeten zijn, je best doen, teveel geven, je grenzen over laten gaan, gevoelens van onzekerheid en schuld zijn thema's die elke gevoelige moeder wel kent.

 

We leven in een tijd waarin alle oude waarheden en patronen in ons bewustzijn komen. Steeds meer zien wij door de sluiers heen en krijgen we de mogelijkheid door onze eigen ogen te kijken, vanuit verbinding met een hogere waarheid. 

 

Ook de oude energie die nog verbonden is aan moeder-zijn, energie die ons beperkt, klein en gevangen houdt, en die diep in onze cellen en energie ligt opgeslagen, mag worden opgeruimd. We mogen loskomen uit de oude patronen, inclusief de slachtofferenergie. Alles wat ons niet langer dient en wat niet past binnen onze hogere waarheid, mag worden losgelaten.

Dit gaat stapje voor stapje, steeds een laagje dieper.

 

Het is tijd om nieuwe wegen te ontdekken èn bewandelen als moeder en nieuwe waarheden rondom moeder-zijn te activeren. We mogen onszelf zijn, met al ons licht, ook als moeder!

 

Welke oude energie rondom het moederschap leeft in jou / jouw familie, die jij wil loslaten?

Welke energie, woorden en waarheid zijn voor jou meer passend als gevoelige lichtwerker- moeder in de nieuwe tijd?

Je bent welkom om dit met mij te delen. Ik zal het als inspiratie gebruiken voor de healing.

 

Tijdens de healing laten we oude energie rondom moeder-zijn los. Samen activeren we energie van een moeder-in-de-nieuwe-tijd: ruimte, vrijheid, leven vanuit de verbinding met jezelf en jouw innerlijke wijsheid en gebruik maken van hartgedragen kracht.

 

Ben jij een man, of een vrouw maar geen moeder, en wil jij de moeders in jouw omgeving en het collectieve veld steunen bij het opruimen van de oude energie?

Of herken je de oude moeder-energie in jezelf in relatie tot andere mensen?

Ook jij bent van harte welkom om mee te doen.

 

 

WANNEER: Vrijdag 5 april 19.30 – 20.30 u.

 

WAAR: Thuis op je eigen fijne plek.

 

PRIJS: € 20,-.

 

Wil je deelnemen aan deze healing?

 

Druk dan op de knop hieronder. Je komt dan eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je klikt op de knop 'betaling bevestigen' , dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop 'aanmelden'. Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze healing.

 

Je kan je aanmelden tot vrijdag 5 april om 19.00 uur. Ben je te laat met aanmelden om nog mee te kunnen doen met de healing, maar wil je wel graag de audio opname van de healing ontvangen? Meld je dan aan zoals hierboven beschreven en je ontvangt vanzelf de mail met de link naar de audio opname in je mailbox.

 

 

Hoe gaat de healing?

 

Vrijdag 5 april maak ik een audio opname speciaal voor deze healing. Tussen 17 en 18 stuur ik je deze in een mail als mp3 bestand met daarbij verdere uitleg over het verloop van de healing. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

 

Op vrijdag 5 april om 19.30 uur luisteren we allemaal tegelijk de opname. Mijn lichaam is op dat moment een kanaal voor de nieuwe energie die geaard wil worden. Deze energie maak ik beschikbaar voor de deelnemers aan de healing.

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. In elke opname zit helende energie. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil (dan wel even opslaan op je computer). 

 

 

Ervaringen van deelnemers aan eerdere healings:

 

"Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 

""De healing van het familiekarma heeft mij zoveel gebracht. Ik heb ze nadien nog eens beluisterd en merk dat het dan nog veel doet met mij. Vooral in de relatie met m’n moeder. Hartelijk dank voor dit mooie werk."

 

"Dank je wel voor deze prachtige, mooie healing en jouw fijne begeleiding hierin. Er mocht zoveel loskomen en transformeren! Echt heel bijzonder hoeveel lichter en ruimer het voelde na de sessie."

 

"Wat een fantastische healing. Ben er beduusd van. Zo heftig en helend. Ik straal er gewoon helemaal van. De zware energie stroomde echt mijn lichaam uit. Ik voelde mijn benen stromen en de zwaarte echt een soort van los trillen rondom mijn romp en bekken." 

 

 "Dank je wel voor deze healing, er is heel veel van mij afgevallen. Echt super deze verlichting."

 

"Ik heb deze healing twee dagen later gedaan en dacht in eerste instantie dat het dus dan wel ‘niet’ of anders zou werken. Niets is minder waar, het was juist een krachtige healing. Zo zie je maar weer: er is geen tijd en afstand in dit lichtveld!"

 

"Dit was voor mij de eerste keer dat ik een online healing meemaakte. Het was een prachtige, kalmerende ervaring. En ik zit middenin een grote crisis, dus was het heel erg welkom."

"Ik heb nu een aantal keren meegedaan met een healing en iedere keer is het zeer helpend in mijn bewustwordingsproces. "

 

 

 

 

Deze pagina delen:

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe artikelen, audio opnames en afstandshealings?

Vul dan hieronder je gegevens in en druk op 'aanmelden'.

 


Aanmelden nieuwsbrief

Contact:

Nieuw telefoonnummer! 06-52053194

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: