Helen van familiekarma

Deze healing is al geweest. Heb je hem gemist en wil je alsnog graag heling op jouw familiekarma ontvangen? Er is een audio opname van de heling gemaakt die je nog na kan bestellen. Klik hier.

 

Door het groeien van jouw bewustzijn zie je steeds meer de energieën die jij van jouw familie hebt overgenomen. Energieën van pijn, angst, gemis en verdriet die onderdeel zijn van het 'lessenpakket' dat jij als ziel op je hebt genomen.

Het is een hele ontdekkingsreis om die oude energieën te herkennen, te doorleven, je lessen eruit te filteren, los te laten en terug te keren naar wie jij in wezen bent: licht en liefde. Dit licht en deze liefde mogen steeds meer hier op aarde worden gebracht. Daarmee wordt je familiekarma steeds verder geheeld.

 

Wil je meer achtergrondinformatie over wat familiekarma is en hoe je het kan helen? Lees dan de artikelen "Je familiekarma laten stoppen bij jou" en "Lessen in helen van familiekarma".

 

WAT: Tijdens deze afstandshealing worden de oude, onbewuste energieën die jij van je familie hebt overgenomen en lange tijd met je hebt meegedragen verder in het licht gezet. Jij wordt dieper geaard in je lichaam met jouw energie en licht. Er wordt ruimte gemaakt voor loslaten en verdere heling en bewustzijnsgroei. Door dit samen te doen wordt het licht, de healing en de energiestroom vele malen sterker. (Zie hieronder ervaringen van deelnemers tijdens de vorige afstandshealing.) 

 

WANNEER: Donderdag 4 oktober 20.00 – 21.00 u.

 

WAAR: Lekker thuis op je eigen fijne plek.

 

AANMELDEN:

 

Je meldt je aan door € 15,- over te maken op rekeningnummer NL78 INGB 0002957407 t.n.v. Helder BewustZijn o.v.v. ‘Helen van familiekarma’. Vermeld ook duidelijk je naam of emailadres zodat ik je betaling kan koppelen aan je aanmelding.

Daarna vul je je email en naam in, hiernaast (laptop) of hieronder (mobiel) en druk je op de knop 'aanmelden'. Je wordt dan automatisch toegevoegd aan de deelnemerslijst.

 

Bij aanmelding na zondag 30 september is de bijdrage €20,-. Aanmelden kan tot donderdag 4 oktober om 15 uur.

 

 

Aanmelden

* indicates required

 

HOE: De healing wordt (vlak voor) 4 oktober opgenomen, speciaal afgestemd op dit thema en de energie van deze groep. Op 4 oktober ontvang je in de loop van de dag de link naar de opname als mp3-bestand (te beluisteren met oortjes via laptop of telefoon).

 

Donderdag 4 oktober om 20.00 u luisteren we allemaal tegelijk de opname. Ik stem mij opnieuw af en ondersteun en geleid de energie die op dat moment toegevoegd en geaard wil worden.
Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil. 

 

 

Ervaring van deelnemers tijdens de afstandshealing "Lichtwerkers verbinden in kracht": 

"Jouw energie kwam bij mij zo sterk binnen dat ik het overgrote deel intens heb gehuild. Fijn dat alle nog vastzittende energie zo bij mij los kon komen en ik van binnen kon opruimen om plaats te maken voor het nieuwe. Zo nodig in de - ik ben klaar ik mag me laten zien - fase waar ik (en velen met mij) me nu in bevind."

 

"Tijdens de healing voelde ik mezelf zo rustig en geaard. Alle energie stroomde. Ik voelde mij gehoord, gezien en energetisch betrokken bij een groter plan. En dat maakt mij zo blij!"

 

"Ik voelde veel vrede en kracht die mij letterlijk met jouw energie, geaard neerplantte op aarde."

 

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe groepen, healings en artikelen? 
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Deze verschijnt ongeveer 1 keer per maand. Aanmelden kan op deze website.  Op laptop: zie links. Op mobiel: zie beneden.

 

Deze pagina delen:

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe artikelen, audio opnames en afstandshealings?

Vul dan hieronder je gegevens in en druk op 'aanmelden'.

 


Aanmelden nieuwsbrief

Contact:

Nieuw telefoonnummer! 06-52053194

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: