Afstandshealing Eigenwaarde

 

Tijdens de Venus Retrograde van 5 oktober tot 16 november

wordt het thema eigenwaarde extra getriggerd. Je zal merken dat je (weer) wordt geraakt in oude pijn van je niet gezien, begrepen en gewaardeerd voelen. Dit is een spiegel voor jouw gevoel van eigenwaarde in die situatie of bij die persoon en een mogelijkheid om jouw gevoel van eigenwaarde verder te laten groeien.

 

Als je de lessen die zich aandienen tijdens deze retrograde onder ogen kan zien, heb je de mogelijkheid om je gevoel van eigenwaarde enorm te laten groeien. Een goed moment voor een extra healing op het thema eigenwaarde.

 

Tijdens deze healing worden oude energie, overtuigingen en patronen, die jouw gevoel van eigenwaarde belemmeren, opgeruimd. Je krijgt meer toegang tot een gevoel van eigenwaarde en gaat duidelijker ervaren in je lichaam, hoe de energie van eigenwaarde aanvoelt.

 

Door het groeien van jouw eigenwaarde lossen veel ‘problemen’ vanzelf op: je voelt je zekerder over jezelf, je hebt meer vertrouwen in het leven, je grenzen zijn duidelijker, je blijft makkelijker bij jezelf, je bent beter geaard, je energie stroomt beter, je zorgt beter voor wat jij nodig hebt, je doet dingen in een tempo dat jou een goed gevoel geeft, je ontslaat jezelf van het dragen van lasten van andere mensen en je energieveld schoon en helder houden wordt een prioriteit.

 

Dit is een healing voor jou als individu, maar tegelijkertijd ook voor het collectief. Doordat alle mensen die deze healing ontvangen de energie van eigenwaarde in zichzelf vergroten, zal het gevoel van eigenwaarde ook voor andere mensen toegankelijker zijn.

 

Meer achtergrondinformatie kan je lezen in het artikel "Venus retrograde: triggeren van eigenwaarde". 

 

 

WANNEER: Donderdag 8 november  20.00 – 21.00 u.

 

WAAR: Lekker thuis op je eigen fijne plek.

 

AANMELDEN:

 

Je meldt je aan door € 15,- over te maken op rekeningnummer NL78 INGB 0002957407 t.n.v. Helder BewustZijn o.v.v. ‘Eigenwaarde’. Vermeld ook duidelijk je naam of emailadres zodat ik je betaling kan koppelen aan je aanmelding.

Daarna vul je je e-mail en naam in, hiernaast (laptop) of hieronder (mobiel) en druk je op de knop 'aanmelden'. Vervolgens ontvang je een mail in je mailbox waarin je je deelname nog dient te bevestigen. Daarna wordt je automatisch toegevoegd aan de deelnemerslijst en ontvang je nog een bevestigingsmail met aanvullende informatie.

 

Bij aanmelding na zondag 4 november is de bijdrage €20,-. Aanmelden kan tot donderdag 8 november om 15 uur.

 

Aanmelden healing Eigenwaarde

* verplicht veld

 

HOE: De healing wordt vlak voor 8 november opgenomen, speciaal afgestemd op dit thema en de energie van deze groep. Op de dag van de healing een paar uur voor de opname, ontvang je een mail met de link naar de opname als mp3-bestand (te beluisteren met oortjes via laptop of telefoon) en verdere uitleg. Hou voor de zekerheid je spam in de gaten!

 

Donderdag 8 november om 20.00 u luisteren we allemaal tegelijk de opname. Ik stem mij opnieuw af en ondersteun en geleid de energie die op dat moment toegevoegd en geaard wil worden.
Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil. 

 

Ook als je op 8 november om 20 u een andere bezigheid hebt, kan je meedoen aan de healing. Je kan jezelf voordat je aan je andere activiteit begint bewust afstemmen op de energie van de healing en jezelf op 'ontvangen' zetten. De opname van de healing kan je dan later nog beluisteren. Ervaringen van vorige mensen leert dat de healing op deze manier ook haar werking heeft.

 

 

Ervaring van deelnemers tijdens eerdere afstandshealings: 

"Dank je wel voor deze prachtige, mooie healing en jouw fijne begeleiding hierin. Er mocht zoveel loskomen en transformeren! Echt heel bijzonder hoeveel lichter en ruimer het voelde na de sessie."

 

"Wat een fantastische healing. Ben er beduusd van. Zo heftig en helend. Ik straal er gewoon helemaal van. De zware energie stroomde echt mijn lichaam uit. Ik voelde mijn benen stromen en de zwaarte echt een soort van lostrillen rondom mijn romp en bekken." 

 

"Dank je wel voor de healing, ik vond hem heel bijzonder...

Ik was super gestresst en onrustig vooraf en was het eerste half uur vooral aan het loslaten en eruit gooien. Voelde veel lichamelijke sensaties en kreeg aan het einde meer rust en ook dankbaarheid. Was intensief, maar erg mooi."

 

"Dank je wel voor deze healing, er is heel veel van mij afgevallen. Echt super deze verlichting."

 

"Heel mooie healing. Ik heb van alles gevoeld. Emotioneel en fysiek, ook ná de sessie. 

Heel bijzonder ook, omdat ik dacht ( omdat ik er die avond niet bij kon zijn) het voor mij toch niet zou werken. Dat is dus niet waar."

 

"Tijdens de healing voelde ik mezelf zo rustig en geaard. Alle energie stroomde. Ik voelde mij gehoord, gezien en energetisch betrokken bij een groter plan. En dat maakt mij zo blij!"

 

"Ik voelde veel vrede en kracht die mij letterlijk met jouw energie, geaard neerplantte op aarde."

 

 

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe groepen, healings en artikelen? 
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Deze verschijnt ongeveer 2 keer per maand. Aanmelden kan hier.

 

Deze pagina delen:

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe artikelen, audio opnames en afstandshealings?

Vul dan hieronder je gegevens in en druk op 'aanmelden'.

 


Aanmelden nieuwsbrief

Contact:

Nieuw telefoonnummer! 06-52053194

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: