Lichtwerkers

 

Als jij op deze pagina bent terecht gekomen en dit leest, is de kans groot dat jij een lichtwerker bent. Een lichtwerker is iemand die meer licht en liefde op aarde brengt en als doel heeft het algehele bewustzijn van het leven op aarde te vergroten.

 

Dit lijkt mooi en makkelijk, maar als jij een lichtwerker bent, is het zeer waarschijnlijk dat jouw leven de laatste jaren juist zwaar is geweest en dat je intense innerlijke processen hebt doorlopen. De laatste jaren zijn de energieverschuivingen op aarde heftig geweest.
Alle donkere energieën en oude patronen moeten onder ogen worden gezien. Oude vastzittende energieën worden los getrild en komen naar boven. Het is de bedoeling deze energieën te omringen met liefde en bewustzijn. Zo komt er licht in duisternis. 

 

Oude, donkere energieën (zoals angst, boosheid, pijn, onmacht)  hebben een lage trilling. “Nieuwe” energieën (zoals vrijheid, vertrouwen, licht, liefde, bewustzijn, eenheid) hebben een hogere trillingsfrequentie. Voel maar eens of je het verschil in energie kan ervaren als je deze woorden leest.

 

Lichtwerkers zijn heel gevoelige mensen. Hoe meer innerlijke processen je doorloopt en oude gevoelens je in jezelf opruimt, hoe gevoeliger je wordt. (Je kunt hier meer lezen over wat het is om (hoog)gevoelig te zijn).

 

Als lichtwerker ben je de afgelopen jaren waarschijnlijk geconfronteerd met allerlei “oude” gevoelens. Gevoelens kunnen zelfs uit vorige levens omhoog getrild worden. Met als bedoeling in dit leven doorvoeld en geheeld te worden. Dit soort gevoelens kan je herkennen doordat je gevoel veel heftiger is dan in feite past bij de situatie waardoor het gevoel getriggerd wordt. Voor jezelf kan je gevoel heel logisch lijken, maar je omgeving kan soms maar moeilijk begrijpen waarom jij zo heftig reageert.

 

Als je bovenstaande processen niet begrijpt, kan er onzekerheid en verwarring ontstaan over jezelf, de richting die je uit dient te gaan en de stappen die je wel of niet zet. Als lichtwerker heb je regelmatig geen of maar weinig mensen in je omgeving die jouw gevoelens en proces kunnen invoelen en begrijpen. Dit kan maken dat je je nogal eens eenzaam of niet begrepen voelt.

 

Lees meer over lichtwerkers in de artikelen Het leven van een lichtwerker en Herinneren wie je bent.

 

Je kunt bij mij terecht voor begeleiding bij het doormaken van deze processen en gevoelens. Ik help je inzicht te krijgen in jouw innerlijke wereld die hoort bij het lichtwerker zijn. Ik geef uitleg over wat van invloed kan zijn op jouw gevoelsleven. En vind samen met jou manieren die je helpen beter om te gaan met alle “lastige” gevoelens.

 

Daarbij is het tijd om je te herinneren wie je werkelijk bent. In dit leven mag jij gaan ontdekken wat jouw unieke licht is en wat jouw manier is om dit licht uit te stralen. Dit kan op allerlei manieren: bijvoorbeeld mooie muziek of andere vormen van kunst maken, een lieve lach hebben, vriendelijk zijn voor de mensen om je heen, fijne massages geven, mooie spullen maken, enz. Het maakt niet uit wat je doet, als jij het maar vanuit liefde en gemak doet. Want dan hoort het bij jou en leef jij jouw talent, jouw licht.

 


 

Deze pagina delen:

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe artikelen, audio opnames en afstandshealings?

Vul dan hieronder je gegevens in en druk op 'aanmelden', dan ontvang je ongeveer twee keer per maand de nieuwsbrief in je mailbox.

 


Aanmelden nieuwsbrief

 

Contact:

Nieuw telefoonnummer! 06-52053194

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: