Lea van der Eem

 

Ik ben opgeleid als psycholoog en heb daarbij verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, healing en reading.

 

Toch heb ik het meeste geleerd (en nog steeds) van het leven zelf. Ik ben een pionier en ontdek nieuwe wegen.

Al van jongs af aan wilde ik mijn waarheid ontdekken.

 

 

Het leven geeft mij precies de ervaringen die mij verder brengen in de thema’s die ik interessant vind. 

Door bewust te leven, door bewust aanwezig te zijn bij contact met mensen, het lezen van (gechannelde) boeken en andere teksten, de natuur, muziek en mijn dagelijkse bezigheden, verdiepen mijn inzichten zich vanzelf.

 

Ik vind het fijn om me met mensen te verbinden. Maar ik heb ook veel behoefte om alleen te zijn en me helemaal op mezelf te kunnen richten.
Mijn drie dochters (2002, 2007, 2007) wonen ongeveer de helft van de tijd bij mij.

 

De ervaringen die ik heb opgedaan en nog steeds opdoe gebruik ik om met veel liefde andere mensen te begeleiden bij de vragen in hun leven. Dit doe ik al sinds 2003 in mijn eigen praktijk. (In het artikel "Helder BewustZijn 15 jaar" lees je een mooi persoonlijk verhaal over geleerde lessen in deze periode)

 

Ik ben rustig, dicht bij mezelf, helder, warm en betrokken. Ik kan me afstemmen op heel subtiele energie en tegelijkertijd verbinding houden met het grotere geheel.

Als ervaringsdeskundige ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die (hoog)gevoelig zijn.

Ik wens het iedereen toe zoveel mogelijk zichzelf te zijn, zijn eigen waarheid te ontdekken en zijn levenspad te bewandelen op zijn geheel eigen manier.

 

Naast spiritueel psycholoog ben ik ook reader, healer, lichtwerker, "devine changemaker", "empath", nieuwetijdsvrouw, om maar eens wat woorden te noemen. Ik leef en werk vanuit de energie van de nieuwe tijd. Ik deel licht en liefde, maar eigenlijk ben ik gewoon mezelf :-). En dat is precies wat ik als klein meisje opschreef als me werd gevraagd wat ik later wilde worden: mezelf.

 

 

 

Deze pagina delen: