Lea van der Eem

 

 

Jaren heb ik geworsteld met alles wat ik in mezelf voelde en waarnam. Ik was zo anders dan de mensen om mij heen. Lang heb ik gezocht naar iemand die mij kon begeleiden bij dat wat ik doormaakte. Tot het besef kwam dat de begeleiding die ik zocht alleen in mezelf te vinden is.
Ik ben een pionier en wat ik zocht, bestond simpelweg nog niet.

 

Tijdens die ontdekkingsreis heb ik van binnenuit begrip gekregen van het proces (van ontwaken, de overgang van de derde naar de vijfde dimensie of naar de nieuwe aarde) en welke begeleiding er nodig is bij alle 'moeilijke' gevoelens die je tegenkomt in jezelf tijdens het doormaken van deze overgang.

 

Inmiddels staat mijn leven al vele jaren volledig in het teken van het vergroten van bewustzijn, groeien van begrip van de overgang naar de nieuwe aarde en integreren van de nieuwetijdsenergieën. Dit alles met mijn voeten op de aarde en in het dagelijkse leven met mijn drie dochters. 

 

Al 15 jaar heb ik een praktijk als spiritueel psycholoog. De laatste jaren is de nadruk komen te liggen op begeleiding bij het proces van losmaken uit de ‘oude’ energieën (angst, tekort, oordelen, onmacht, denken vanuit problemen, leven vanuit je hoofd) en ontvangen en integreren van het ‘nieuwe’ (licht, liefde, ruimte, vrijheid, verbinding, overvloed, vertrouwen, leven vanuit de verbinding met je hart en buik).

 

Ik begeleid bij het verruimen van je bewustzijn, vinden van je eigen waarheid, verdiepen van de verbinding met jezelf en het vergroten van het vertrouwen op jezelf, de bron en het leven.

 

Dit gebeurt allemaal vanuit een stevige verbinding met het lichaam en de aarde. Het is juist de bedoeling in deze tijd dat al die mooie energieën niet meer blijven zweven maar echt op de aarde worden geïntegreerd en in het dagelijkse leven worden gebracht.

 

In ieder mens die contact met mij zoekt voor begeleiding, kan ik iets herkennen van mezelf en wat ik heb doorleefd.

 

Ik maak van nature makkelijk contact met diepere bewustzijnslagen, voel waar de oorsprong zit van wat zich aan de buitenkant laat zien en breng, vanuit mijn hart en levens-lange ervaring, mensen dichter bij zichzelf.

 

Ik ben rustig, open, helder, warm en betrokken. Ik kan me afstemmen op heel subtiele energie en tegelijkertijd verbinding houden met het grotere geheel.

 

Het is mijn missie om een bron van licht, inspiratie, bewustzijn, informatie en steun te zijn voor alle mensen die de overgang willen maken en op hun unieke manier bij willen dragen aan de nieuwe aarde.

Ik groei in de nieuwe tijd, leer elke dag van alles wat ik meemaak, voel en ervaar en deel het geleerde zoveel mogelijk.

 

 

Ik geef informatie via artikelen , inzichten, energienieuws en tips op facebook, begeleid mensen individueel en verzorg afstandshealings voor groepen.

 

 

 

Deze pagina delen:

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe artikelen, audio opnames en afstandshealings?

Vul dan hieronder je gegevens in en druk op 'aanmelden', dan ontvang je ongeveer twee keer per maand de nieuwsbrief in je mailbox.

 


Aanmelden nieuwsbrief

 

Contact:

06-41503137

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: