Lea van der Eem

 

Ik ben opgeleid als psycholoog en heb mij daarnaast (onder andere door de opleiding intuïtieve ontwikkeling, healer en reader) verdiept in de spirituele kant van het leven.

 

Mijn passie is me bezig houden met innerlijke ontwikkeling en vergroten van bewustzijn.
Ik hou ervan nieuwe dingen te ontdekken, nieuwe wegen te bewandelen,

 

helemaal op mijn eigen wijze te leven en mijn waarheid te ontdekken.
Voor mij is waar wat ik in mezelf kan voelen en waarnemen of waarvan ik simpelweg "weet" dat het waar is.

 

Inmiddels is het leven zelf mijn leerschool geworden. Het geeft mij precies de ervaringen die mij verder brengen in de thema’s die ik interessant vind.
Door bewust te leven, door bewust aanwezig te zijn bij contact met mensen, het lezen van (gechannelde) boeken en andere teksten, de natuur, muziek en mijn dagelijkse bezigheden, verdiepen mijn inzichten zich vanzelf.

 

Ik heb mijn leven zo gecreëerd, dat ik het grootste gedeelte van mijn tijd aan mijn passie kan besteden. Ik heb veel tijd om te doen (of juist niet te doen) wat ik graag wil. Er is in mijn leven veel tijd voor rust, bezinning en werkelijk contact.

 

Ik vind het fijn om me met mensen te verbinden. Maar ik heb ook veel behoefte om alleen te zijn en om me helemaal op mezelf te kunnen richten.
Mijn drie dochters (2002, 2007, 2007) wonen ongeveer de helft van de tijd bij mij.

 

De ervaringen die ik heb opgedaan en nog steeds opdoe gebruik ik om met veel liefde andere mensen te begeleiden bij de vragen in hun leven. Dit doe ik al sinds 2003 in mijn eigen praktijk.

Ik ben rustig, dicht bij mezelf, helder, warm en betrokken. Ik kan me afstemmen op heel subtiele energie en tegelijkertijd verbinding houden met het grotere geheel.

Als ervaringsdeskundige ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die (hoog)gevoelig zijn.

Ik wens het iedereen toe zoveel mogelijk zichzelf te zijn, zijn eigen waarheid te ontdekken en zijn levenspad te bewandelen op zijn geheel eigen manier.

 

Naast spiritueel psycholoog ben ik ook ervaringsdeskundige in hooggevoelig zijn, reader, healer, lichtwerker, "devine changemaker", "empath", nieuwetijdsvrouw, om maar eens wat woorden te noemen. Ik leef en werk vanuit de energie van de nieuwe tijd. Ik deel licht en liefde, maar eigenlijk ben ik gewoon mezelf :-).
En dat is precies wat ik als klein meisje opschreef als me werd gevraagd wat ik later wilde worden: mezelf.

  

 

 

Deze pagina delen: