Afstandshealing voor lichtwerkers: Verbinden in kracht

 

De meeste lichtwerkers hebben de afgelopen jaren in (meer of mindere mate van) eenzaamheid intense processen doorgemaakt. Er is enorm veel gegroeid aan bewustzijn, licht, liefde en vertrouwen.
Steeds meer mensen zijn zich inmiddels bewust van hun taak als lichtwerker.
De periode van eenzaamheid en je klein houden, maakt langzamerhand plaats voor een nieuwe fase. Dit nieuwe laat zich regelmatig al zien en voelen. Steeds meer is het de tijd om te laten zien wie je bent, je plek in te nemen en je te verbinden met andere lichtwerkers.
Dit kan allemaal ontstaan omdat de afgelopen jaren de verbinding met jezelf is verdiept.
Wil je meer achtergrondinformatie? Lees dan het artikel “Nieuwe fase voor lichtwerkers: Verbinden in kracht”. 

 

WAT: Tijdens deze healing word je dieper geaard en met jezelf verbonden. Jij gaat nog meer jouw plek in het veld innemen zoals dit voor jou bedoeld is. Je gaat meer vanuit jezelf en jouw waarheid leven. Je hoeft hiervoor niet meer hard te werken en je best te doen, maar dit ontstaat vanzelf.

We verbinden ons met de andere lichtwerkers en aarden het veld van licht, liefde en vertrouwen. Samen maken we, vanuit gemak, de energie krachtiger en meer helder.

Oude thema’s van pijn, onmacht, slachtofferschap, angst, eenzaamheid en je klein en niet gezien voelen, worden verder geheeld. 

 

WANNEER: Vrijdag 29 juni 19.30 – 20.30 u.

 

WAAR: Lekker thuis op je eigen fijne plek.

 

AANMELDEN: Je meldt je aan door € 10,- over te maken op rekeningnummer NL78 INGB 0002957407 t.n.v. Helder BewustZijn o.v.v. je naam en ‘Verbinding in kracht’. (Bij aanmelding na maandag 25 juni wordt dat € 15,-) Fijn als je dit bewust en met een fijne intentie overmaakt. (Aanmelden kan tot vrijdag 29 juni om 15 uur.) Daarna stuur je een mail naar lea@helderbewustzijn.com met het bericht dat je hebt betaald. Ik voeg ik dan toe aan de deelnemerslijst.
Het is fijn als je je ruim op tijd aanmeldt. Jouw energie kan dan al meedoen in de opbouw en verbinding.

 

HOE: De healing wordt een paar dagen voor 29 juni opgenomen, speciaal afgestemd op dit thema, de energie van deze groep en vrijdag 29 juni. Zodra hij klaar is, ontvang je de opname als mp3-bestand (te beluisteren met oortjes via laptop of telefoon).

Vrijdag 29 juni om 19.30 u luisteren we allemaal tegelijk de opname. Ik stem mij opnieuw af en ondersteun en geleid de energie die op dat moment toegevoegd en geaard wil worden.
Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Sowieso kun je de opname, ook achteraf, nog zo vaak beluisteren als je wil. 

 

 

Deze pagina delen:

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe artikelen, audio opnames en afstandshealings?

Vul dan hieronder je gegevens in en druk op 'aanmelden', dan ontvang je ongeveer twee keer per maand de nieuwsbrief in je mailbox.

 


Aanmelden nieuwsbrief

 

Contact:

06-41503137

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: