Extra healing op 21 maart: Equinox en volle maan

Op donderdag 21 maart is er een extra groepshealing op afstand. De bijzondere energie van de maand maart en deze dag, nodigde mij uit om een healing te geven die anders is dan de eerdere healings die ik heb verzorgd.

De hele maand maart staat in het teken van rust, bezinning en verdieping en het innemen van je meesterschap.

Op 20 maart begint de lente (equinox) en op 21 maart is het volle maan en op deze dagen is er bijzondere energie beschikbaar.

Eerder plande ik healings niet op een speciale datum, maar dit keer werd ik 'uitgenodigd' om specifiek op 21 maart een extra healing te verzorgen.

Deze healing / aarding / activatie is gericht op vertrouwen op jezelf en alles wat je al hebt geleerd, het leven van jouw waarheid, het innemen van je meesterschap en het dieper aarden van jouw unieke giften aan deze wereld, jouw licht en wezensenergie.
Als jij je hiertoe aangetrokken voelt, dan is deze healing bedoeld voor jou.

  

Hoe gaat de healing?

 

Deze healing gaat anders dan de andere healings die je van mij gewend bent. Er is geen speciaal voor deze healing gemaakte audio opname. Wel ontvang je een dag voor de healing een mail met duidelijke uitleg en 'instructies'.

Voor deze healing is het fijn als je ervaring hebt met het aanwezig zijn in je lichaam om daar de energie van de healing te kunnen ontvangen en kanaliseren.
Wil je graag meedoen, maar wil je toch begeleiding bij het aanwezig zijn in je lichaam? In de mail met uitleg stuur ik een korte audio opname 'Aanwezig in je lichaam' mee. Deze kan je voorafgaand aan de healing luisteren, zodat je al meer in je lichaam bent, voordat de healing begint. 

Heb jij geen behoefte aan instructies of de voorbereidende audio en wil je graag helemaal op jouw manier je aandacht in jezelf richten en ontvankelijk zijn voor deze healing? Je bent welkom om helemaal op jouw manier de bijzondere energie van deze dag en healing in je lichaam te ontvangen en zo een kanaal te zijn.

Door ons met elkaar te verbinden tijdens de healing vormen we samen een omvangrijker 'ontvangstkanaal'.

 

WANNEER: Donderdag 21 maart 20.00 – 20.45 u.

 

WAAR: Thuis op je eigen fijne plek.

 

PRIJS: € 15,-.

 

Wil je deelnemen aan deze healing?

 

Druk dan op de knop hieronder. Je komt dan eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je klikt op de knop 'betaling bevestigen' , dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop 'aanmelden'. Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze healing.

 

Je kan je aanmelden tot donderdag 21 maart om 19.45 uur. 

 

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe artikelen, audio opnames en afstandshealings?

Vul dan hieronder je gegevens in en druk op 'aanmelden'.

 


Aanmelden nieuwsbrief

Contact:

Nieuw telefoonnummer! 06-52053194

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: