Twee keer per maand afstandshealing en aarding actuele nieuwetijdsenergie

 

Kan jij, net als veel andere mensen, extra steun, stabiliteit, helderheid en aarding gebruiken tijdens alle intense transformatieprocessen?

 

Er gebeurt zoveel in deze tijd. Je bewustzijn groeit, je wordt gevoeliger, je laat oude zekerheden los. Regelmatig ben je de vaste grond onder je voeten kwijt. Er gebeurt veel in jou en om je heen veel wat je nog niet kent en begrijpt. Je voelt dingen die niet meer in je oude denkkaders passen. Het oude voldoet niet meer. Je hebt nieuwe manieren nodig van omgaan met alles wat je in jezelf tegenkomt.

 

Daarom is er vanaf september 2018 twee keer per maand een afstandshealing en aarding van de nieuwetijdsenergie van dat moment. 

 

Voorafgaand aan elke healing ontvang je een audio opname speciaal voor die healing. Zo hoor je precies waar je je aandacht tijdens de healing kan richten. Mijn stem helpt je om in het nu en in je lichaam aanwezig te zijn, zodat je de helende energie die beschikbaar is echt kan toelaten en ontvangen.

 

Tegelijkertijd leer je ook hoe je zelf je aandacht kan richten en hoe je om kan gaan met energie en gevoelens in deze transformerende tijd.

 

Tijdens de healing ruimen we samen oude energie, patronen en denkwijzen die de afgelopen weken zijn aangeraakt en losgemaakt op en aarden we in de vrijgekomen ruimte de energie van de nieuwe tijd, die op dit moment voor ons beschikbaar is. 

 

Oude energie is bijvoorbeeld: zwaarte, onmacht, oordelen, strijd, tekort, negativiteit, lasten dragen voor anderen, moeten en hard werken, leven vanuit je hoofd, resultaatgericht zijn, afgescheidenheid.

 

De energie van de nieuwe tijd is bijvoorbeeld: licht, vrijheid, ruimte, eenheid, overvloed, leven vanuit verbinding met jezelf, liefde, gemak.

  

Door ons met elkaar te verbinden kunnen we onze taak van het oude loslaten, transformeren en de nieuwe energie op aarde brengen makkelijker maken en wordt het voor onszelf lichter.

  

Je kunt gewoon thuis, op je eigen fijne plek, aan deze healing deelnemen.

Elke healing duur ongeveer 30 minuten.

 

Wanneer:

Donderdag 6 september 20.00 - 20.30 u

Zondag 23 september 10.00 - 10.30 u

Zondag 21 oktober 10.00 - 10.30 u

Donderdag 1 november 20.00 - 20.30 u

Zondag 18 november 10.00 - 10.30 u

(Donderdag 29 november is de thema-afstandshealing 'Toegang tot jouw innerlijke wijsheid'. Hiervoor dien je je apart aan te melden via deze pagina.)

Zondag 16 december 10.00 - 10.30 u

 

Bijdrage: € 10,- per keer. Je kunt je per losse healing aanmelden, maar ook voor meerdere of alle healings in één keer. 

 

Aanmelden:  Je meldt je aan door het bedrag van het aantal healings dat jij mee wil doen over te maken op rekeningnummer NL78 INGB 0002 9574 07 t.n.v. Helder BewustZijn met vermelding van je naam en "healing".

Vul vervolgens het contactformulier hieronder in met daarin vermeld aan welke healing(s) jij mee wil doen.  

Voor de healing van 16 december kan je je aanmelden tot zondagochtend 16 december 8 uur.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Hoe gaat de healing: Voor de healings op donderdag maak ik op donderdagochtend een audio opname en voor de healings op zondagochtend, maak ik de opname op zaterdag. Als de opname klaar is, stuur ik je deze in een mail als mp3 bestand met daarbij uitleg over het verloop van de healing. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

 

Op het tijdstip van de healing luisteren we allemaal tegelijk de opname. Ik stem mij opnieuw af en ondersteun en geleid de energie die op dat moment toegevoegd en geaard wil worden.
Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil. 

 

Dit zijn ervaringen van deelnemers aan eerdere healings:

 

"Voor mij zijn de healings echt een soort krachtig moment om mezelf sterker te maken. Weer terug bij mijn eigen energie, wat zo vaak wegstroomt naar de ander..."

 

"De healings geven een betere verbinding met je lichaam en bewustzijn in het hier en nu. Door meerdere healings te volgen komen voor mij de woorden ook veel krachtiger binnen, de verbinding lijkt er dan al te zijn en hoef je je alleen maar een soort van aan te klikken..." 

 

"Deze healings zijn een energetische verbinding. Met jezelf vooral, maar ook met de groep en een grotere bron van energie. Een verbinding met je diepste zelf. Lea faciliteert en geeft de ruimte aan dit proces en met haar woorden geef zij de richting aan. Als ik me hiervoor open stel komen de woorden binnen op diverse niveaus, zowel emotioneel, spiritueel, fysiek als mentaal. Op dat diepe niveau wordt er dan het nodige geschoond / in gang gezet / getriggerd waar je weer verder mee kan."

 

"Ik ben je enorm dankbaar! Ik voel een enorme afdaling in en verbinding met mijn lichaam.

Ik voel ook dat ik alleen maar hier kan neerzetten op aarde waar ik voor bedoeld ben als ik volledig in mijn lijf ‘zit’."

 

"Ik voelde jouw energie heel sterk binnenkomen. Mijn hele lichaam begon na 5 minuten te tintelen en heeft de hele healing getinteld. Toen jij jouw woorden uitsprak “jij bent veilig”, kon ik een hoop oude energie loslaten door te huilen. Ik was de afgelopen dagen weer in de “moeten” stand geraakt, waardoor het thema “loslaten” en de veiligheid die jij benoemde zo nodig was voor mij. De dag erna echt meer lichaamsbewustzijn gevoeld dan ervoor. Mijn hart is meer geopend door jouw energie." 

"De pijn, spanningen en duisternis die ik op de bekende plekken voelde, maar met name in mijn knieholtes is zo goed als verdwenen. Die pijn heb ik ruim een jaar gehad, waardoor ik soms bijna niet meer kon lopen. Ook nu, een paar dagen na de healing is de pijn nog steeds weg. Een wonder! 

Er is nog veel meer. Positief. Het meest positieve is dat ik het besef heb dat ik er van mag genieten en verder even niets hoef."

 

"Wat een mooi proces en wat is het heftig. Jouw woorden tijdens de Afstandshealingen en in je artikelen, sluiten zo aan bij mij. Jij verwoordt wat er gebeurt en is, wat ik zelf niet kan omschrijven. Daardoor is de pijn die ik voel draagbaar."

 

Deze pagina delen:

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe artikelen, audio opnames en afstandshealings?

Vul dan hieronder je gegevens in en druk op 'aanmelden'.

 


Aanmelden nieuwsbrief

Contact:

Nieuw telefoonnummer! 06-52053194

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: