7 x Aarden van de nieuwetijdsenergie jan-apr 2019

Er gebeurt zoveel in deze tijd. Je bewustzijn groeit, je wordt gevoeliger, je laat oude zekerheden los. Regelmatig ben je de vaste grond onder je voeten kwijt. Er gebeurt veel in jou en om je heen veel wat je nog niet kent en begrijpt. Je voelt dingen die niet meer in je oude denkkaders passen. Het oude voldoet niet meer. Je hebt nieuwe manieren nodig van omgaan met alles wat je in jezelf tegenkomt.

 

Vanaf januari 2019 is er twee keer per maand een afstandshealing en aarding van de nieuwetijdsenergie van dat moment. Er zijn er 7 ingepland vanaf januari t/m april.

 

Elke healing ondersteunt je om oude energie, patronen en overtuigingen, die de weken of dagen daarvoor zijn aangeraakt en losgemaakt, op te ruimen. Oude energie is bijvoorbeeld zwaarte, pijn, angst, onmacht, oordelen, strijd, tekort, negativiteit, lasten dragen voor anderen, moeten en hard werken, leven vanuit je hoofd, resultaatgericht zijn en afgescheidenheid.

 

Daarna aarden we de nieuwetijdsenergie. Dat is energie die meer licht in zich draagt, bijvoorbeeld vrijheid, ruimte, eenheid, overvloed, leven vanuit verbinding met je hart en buik, liefde en gemak.

 

Ook jij, met jouw energie, wordt meer in je lichaam geaard en dieper met jezelf verbonden. Zonder deze aarding / verbinding voel je je instabieler, ervaar je meer onrust en chaos in jezelf en om je heen. Bovendien wordt je meer je hoofd in getrokken en zal je meer last hebben van overmatig denken. Ben je stevig verbonden met je lichaam en in jouw kern, dan blijf je veel stabieler tijdens alle energetische onrust.

 

Voorafgaand aan elke healing ontvang je een audio opname die speciaal is gemaakt voor die healing. Je wordt door mijn stem begeleid en hoort precies waar je je aandacht tijdens de healing kan richten. De healings zijn gericht op ervaren in je lichaam, de nieuwetijdsenergie mag echt in jouw lichaam gaan stromen. Daarbij leer en integreer je spirituele nieuwetijdslessen. Je leert om te gaan met energie en gevoelens die jij in jezelf tegenkomt tijdens jouw proces van transformatie of wakker worden.

 

Je kan aan 1 healing deelnemen, aan meerdere of allemaal. Je kan hierbij volgen waar jij behoefte aan hebt en wat voor jou goed voelt. Elke healing is anders, met een ander thema en afgestemd op de energie van dat moment.

 

Door ons met elkaar te verbinden kunnen we onze taak van het oude loslaten, transformeren en de nieuwe energie op aarde brengen makkelijker maken en wordt het voor onszelf lichter.

  

Je kunt gewoon thuis, op je eigen fijne plek, aan deze healings deelnemen.

Elke healing duur ongeveer 45 minuten.

 

 

“A healer is not someone that you go to for healing.

A healer is someone that triggers within you,

your own ability to heal yourself.”

~unknown

 

 

Data in 2019:

 

Donderdag 17 januari 20.00 - 20.45 u

Donderdag 31 januari 20.00 - 20.45 u

Donderdag 14 februari 20.00 - 20.45 u

Donderdag 28 februari 20.00 - 20.45 u

Donderdag 14 maart 20.00 - 20.45 u

Donderdag 28 maart 20.00 - 20.45 u

Donderdag 11 april 20.00 - 20.45 u

 

Vanaf mei tot aan de zomervakantie wordt weer een nieuwe serie ingepland.

 

Prijs: € 15,- per keer. Voor alle healings samen is de bijdrage € 90,- i.p.v. € 105,-. 

Inmiddels zijn de healings op 17 en 31 januari geweest. Wil je deelnemen aan alle 5 de healings die nog gaan komen? 

Dan is de prijs € 65,- i.p.v. € 75,-. 

 

 

Aanmelden: 

Wil je deelnemen aan alle 5 de healings van 14 februari t/m 11 april?

Druk dan op de knop hieronder. Je komt dan eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen' , dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en  e-mailadres in en vervolgens druk je op de knop 'aanmelden'. Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze healings. 
Lukt het om wat voor reden dan ook niet om je aan te melden met je e-mail adres of ontvang je na aanmelden niet direct een bevestigingsmail, neem dan even contact met mij op via de mail.

 

 

 

Wil je meedoen met de volgende losse healing?

 

 

Hoe gaat een healing: Op de ochtend van de healing maak ik een audio opname speciaal afgestemd op de energie van dat moment en de dagen ervoor. Als de opname klaar is, stuur ik je deze in een mail als mp3 bestand met daarbij uitleg over het verloop van de healing. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

 

Op het tijdstip van de healing luisteren we allemaal tegelijk de opname. Ik stem mij opnieuw af en ondersteun en geleid de energie die op dat moment toegevoegd en geaard wil worden.


Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. In elke opname zit helende energie. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil (dan wel even opslaan op je computer). 

 

Dit zijn ervaringen van deelnemers aan eerdere healings:

 

"Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 

"Ik heb deze healing twee dagen later gedaan en dacht in eerste instantie dat het dus dan wel ‘niet’ of anders zou werken. Niets is minder waar, het was juist een krachtige healing. Zo zie je maar weer: er is geen tijd en afstand in dit lichtveld!"

 

"Voor mij zijn de healings echt een soort krachtig moment om mezelf sterker te maken. Weer terug bij mijn eigen energie, wat zo vaak wegstroomt naar de ander..."

 

"De healings creëren voor mij momenten van onvoorwaardelijke liefde en aandacht voor mijzelf, waardoor ik de spirituele moeder voor mezelf kan zijn. Hierdoor gaat liefde stromen en komen licht, inzichten en zuivering tot stand".

 

"Ik heb nu een aantal keren meegedaan met een healing en iedere keer is het zeer helpend in mijn bewustwordingsproces. "

 

"De healings geven een betere verbinding met je lichaam en bewustzijn in het hier en nu. Door meerdere healings te volgen komen voor mij de woorden ook veel krachtiger binnen, de verbinding lijkt er dan al te zijn en hoef je je alleen maar een soort van aan te klikken..." 

 

"Deze healings zijn een energetische verbinding. Met jezelf vooral, maar ook met de groep en een grotere bron van energie. Een verbinding met je diepste zelf. Lea faciliteert en geeft de ruimte aan dit proces en met haar woorden geef zij de richting aan. Als ik me hiervoor open stel komen de woorden binnen op diverse niveaus, zowel emotioneel, spiritueel, fysiek en mentaal. Op dat diepe niveau wordt er dan het nodige geschoond / in gang gezet / getriggerd waar je weer verder mee kan."

 

"Dank je voor de healings want die hebben een krachtig en helend effect op mij en ik vermoed op vele anderen…."

"Ik ben je enorm dankbaar! Ik voel een enorme afdaling in en verbinding met mijn lichaam.
Ik voel ook dat ik alleen maar hier kan neerzetten op aarde waar ik voor bedoeld ben als ik volledig in mijn lijf ‘zit’."

 

"Ik voelde jouw energie heel sterk binnenkomen. Mijn hele lichaam begon na 5 minuten te tintelen en heeft de hele healing getinteld. Toen jij jouw woorden uitsprak “jij bent veilig”, kon ik een hoop oude energie loslaten door te huilen. Ik was de afgelopen dagen weer in de “moeten” stand geraakt, waardoor het thema “loslaten” en de veiligheid die jij benoemde zo nodig was voor mij. De dag erna echt meer lichaamsbewustzijn gevoeld dan ervoor. Mijn hart is meer geopend door jouw energie." 

 

Deze pagina delen:

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe artikelen, audio opnames en afstandshealings?

Vul dan hieronder je gegevens in en druk op 'aanmelden', dan ontvang je ongeveer twee keer per maand de nieuwsbrief in je mailbox.

 


Aanmelden nieuwsbrief

 

Contact:

Nieuw telefoonnummer! 06-52053194

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: