Groepshealings op afstand

De healings zijn op afstand en te ontvangen vanaf je eigen fijne stoel.

Voor elke healing wordt kort vantevoren een audio opname gemaakt die je tijdens de healing luistert. Je wordt door mijn stem begeleid en hoort waar je je aandacht tijdens de healing kan richten. Tegelijkertijd ben je vrij om te volgen wat er in jou wil gebeuren. De audio opname kan je ook naderhand nog zo vaak beluisteren als je wil. Veel mensen vinden het fijn om de opnames regelmatig terug te luisteren en merken dat dezelfde opname ze telkens een laag dieper brengt.

 

De healings begeleiden jou bij het opruimen van het oude, van alles wat jou niet meer dient. Er worden diepe lagen aangeraakt, waardoor oude opgeslagen energieën, patronen, gedachten en gevoelens verder kunnen worden losgelaten. De healings brengen jou energie van de nieuwe tijd, dat is energie die resoneert met woorden als licht, liefde, vrijheid, ruimte, innerlijke wijsheid, vertrouwen en overvloed.

Elke healing is gericht op zelf ervaren in je lijf en brengt jou dieper in je lichaam, zodat jij daar de helende energieën kan ontvangen en aarden. Daarbij leer en integreer je spirituele nieuwetijdslessen. Je leert om te gaan met energie en gevoelens die jij in jezelf tegenkomt tijdens jouw proces van transformatie. 

 

De healings zijn zo dat ze je altijd verder op jouw pad en dieper in jezelf brengen. Ze laten jouw bewustzijn groeien,  verdiepen de verbinding met jezelf en aarden jouw licht en wezensenergie. 

 

Er hebben al veel mensen aan deze healings deelgenomen. Iedere ervaring is uniek, maar de healings worden vaak als krachtig en diepgaand ervaren. 

 

Van januari tot april  2019 zijn er zeven healings gepland uit de serie "Aarden van de nieuwetijdsenergie". Je kan aan alle healings deelnemen, maar ook aan één of meerdere losse healings. Hieronder kan je doorklikken op de healings voor meer informatie.

 

In 2018 zijn er ook verschillende thema-healings geweest. De thema-healings voor 2019 zijn nog niet bekend, maar zullen vanzelf ontstaan, in aansluiting op wat er zich in energie aandient.

 

Heb je nog niet eerder aan een afstandshealing meegedaan en  zou je het fijn vinden om te ervaren wat het inhoudt? 
Je kan, als je dat wilt, gratis toegang krijgen tot de audio opname van de healing op 18 november 2018 uit de serie "Aarden van de actuele nieuwetijdsenergie". Door hieronder je naam en e-mailadres in te vullen, ontvang je de link naar de opname in je mailbox.

 

Ik wil graag de gratis opname van een healing ontvangen

 

 

7 x Aarden nieuwetijdsenergie jan - apr 2019

De healings ondersteunen je om oude energie, patronen en overtuigingen, die de weken of dagen daarvoor zijn aangeraakt en losgemaakt, op te ruimen. 

In de vrijgekomen ruimte aarden we de energie van de nieuwe tijd, die op dat moment voor ons beschikbaar is. De energieën van de nieuwe tijd zijn: licht, liefde, verbinding met jezelf, vertrouwen, rust, gemak, overvloed, eenheid.

Klik hier voor meer informatie, ervaringen van deelnemers en om je aan te melden.

 

 

 

Aarden van de nieuwetijdsenergie 17 januari 2019

Deze healing ondersteunt je om oude energie, patronen en overtuigingen, die de weken of dagen daarvoor zijn aangeraakt en losgemaakt, op te ruimen. 

In de vrijgekomen ruimte aarden we de energie van de nieuwe tijd, die op dat moment voor ons beschikbaar is. De energieën van de nieuwe tijd zijn: licht, liefde, verbinding met jezelf, vertrouwen, rust, gemak, overvloed, eenheid.

Klik hier voor meer informatie, ervaringen van deelnemers en om je aan te melden.

 

 

 

 

Hieronder zie je de themahealings die in 2018 zijn geweest. Elke themahealing ontstaat in aansluiting op de energetische ontwikkelingen. In 2019 komen er weer nieuwe themahealings. Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuw geplande healings? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

 

 

Afstandshealing: Toegang tot jouw innerlijke wijsheid.

Donderdag 29 november  2018 om 20.00 uur.

Tijdens deze healing ga je de weg naar jouw innerlijke wijsheid duidelijker voeler. Als je deze weg al kent, wordt hij meer verlicht, breder en beter begaanbaar.

Je herkent makkelijk wat jouw innerlijke wijsheid is en waar je die vindt. Het vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid neemt toe.

Klik hier voor meer infomatie.

 

 

 

Afstandshealing Eigenwaarde Donderdag 8 november 2018 om 20.00 uur.

Tijdens de Venus Retrograde van 5 oktober tot 16 november

wordt het thema eigenwaarde extra getriggerd. 

Tijdens deze healing worden oude energie, overtuigingen en patronen, die jouw gevoel van eigenwaarde belemmeren, opgeruimd. Je krijgt meer toegang tot een gevoel van eigenwaarde en gaat duidelijker ervaren in je lichaam, hoe de energie van eigenwaarde aanvoelt. 

Klik hier voor meer info en aanmelden.

 

 

 

Afstandshealing: Helen van familiekarma

Donderdag 4 oktober 2018 om 20.00 u.

Tijdens deze afstandshealing / energietransmissie / aarding worden de oude, onbewuste energieën die jij van je familie hebt overgenomen en lange tijd met je hebt meegedragen verder in het licht gezet. Jij wordt dieper geaard in je lichaam met jouw energie en licht. Er wordt ruimte gemaakt voor loslaten, verdere heling en bewustzijnsgroei. 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Afstandshealing: Lichtwerkers verbinden in kracht

Vrijdag 29 juni 2018 om 19.30 u.

Tijdens deze healing word je (thuis, op je eigen fijne plek) dieper geaard en met jezelf verbonden. Jij gaat nog meer jouw plek in het veld innemen zoals dit voor jou bedoeld is. Je gaat meer vanuit jezelf en jouw waarheid leven. Je hoeft hiervoor niet meer hard te werken en je best te doen, maar dit ontstaat vanzelf.
We verbinden ons met de andere lichtwerkers en aarden het veld van licht, liefde en vertrouwen. Samen maken we, vanuit gemak, de energie krachtiger en meer helder.

Oude thema’s van pijn, onmacht, slachtofferschap, angst, eenzaamheid en je klein en niet gezien voelen, worden verder geheeld. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Deze pagina delen:

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe artikelen, audio opnames en afstandshealings?

Vul dan hieronder je gegevens in en druk op 'aanmelden', dan ontvang je ongeveer twee keer per maand de nieuwsbrief in je mailbox.

 


Aanmelden nieuwsbrief

 

Contact:

06-41503137

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: