Verbinden met jezelf in transformerende tijd

 

In deze transformerende tijd bewandelen we de weg naar binnen. Het gaat over de beweging maken van leven vanuit je hoofd naar leven vanuit je hart en buik; in verbinding met je gevoel, intuïtie en innerlijke wijsheid. Van leven vanuit angst naar leven vanuit liefde en vertrouwen. Steeds meer laat je oude patronen los en ga je ontdekken wie jij echt bent. Steeds meer mag jij met jouw energie echt aanwezig zijn in je lichaam.


Maar in het dagelijkse leven wordt onze aandacht nog vaak afgeleid van onszelf. Er is veel in de buitenwereld dat onze aandacht vraagt en regelmatig worden we de derde dimensie-energie ingetrokken.

De verbinding met jezelf behouden temidden van alle dagelijkse bezigheden, oude patronen en 3D energie, is vaak een hele uitdaging. 

Ook het omgaan met alle energie en gevoelens die in jou worden aangeraakt en omgewoeld, kan moeilijk zijn. 

 

Deze ochtenden geven ruimte en tijd om je aandacht af te halen van je buitenwereld en weer aan jezelf te geven. Er is ruimte voor alles wat zich in jou aandient en wat gezien en gevoeld wil worden.

We stemmen ons af op een helder bewustzijn. Je wordt ondersteund om de verbinding met jezelf te verdiepen, jezelf te aarden en om te gaan met de transformatie energie van dat moment.
Samen aarden we meer licht en bewustzijn.

 

Wil je meer lezen over de transformatie die deze tijd plaatsvindt en hoe je hier mee om kan gaan? Ik heb hierover verschillende artikelen geschreven. Je vindt ze hier

 

Je kan aan deze ochtenden deelnemen, als je al een tijd het pad van bewustzijn bewandelt. je niet meer verlangt naar hulp en antwoorden buiten jezelf, maar je bewust bent dat alles in jezelf te vinden is.

  

Wat: We zitten in een kring op een stoel of bank met onze ogen dicht. Met mijn stem en energie begeleid ik jou om je aandacht in jezelf te brengen en hoe je om kan gaan met wat je tegenkomt.

Ik stem me af op het veld van helder bewustzijn en geef de energie door die bijdraagt aan meer aarding en bewustzijn voor de groep mensen op dat moment. 

 

Wanneer: Vrijdag 31 augustus, 28 september, 26 oktober en 23 november. Van 10 u tot 11.30/12 u.

 

Waar: De Zandakkers 12 in Herveld. In de persoonlijke sfeer van mijn woonkamer.

 

Maximaal 10 personen. 

 

Kosten: € 140,-. Aanmelding is definitief na overmaken op rekeningnummer

NL78 INGB 0002 9574 07 t.n.v. Helder BewustZijn o.v.v je naam en "Verbinden met jezelf".

Bij annulering tot 24 augustus krijg je het bedrag teruggestort.

 

Begeleiding: Lea van der Eem, spiritueel psycholoog en lichtwerker.

 

Aanmelden of meer informatie: lea@helderbewustzijn.com (met je naam, adres en telefoonnummer).

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe workshops, artikelen of audio opnames, meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Kan op deze website.