Twee keer per maand afstandshealing / aarding / energietransmissie: De kracht van samen

 

Kan jij, net als veel andere mensen, extra steun, stabiliteit, helderheid en aarding gebruiken tijdens alle intense transformatieprocessen?

 

Tijdens de afstandshealing "Lichtwerkers verbinden in kracht", individuele consulten en ook in mijn privéleven merk ik telkens weer dat het zoveel makkelijker is om te aarden, healen en je te verbinden met de nieuwe energieën, als je dit samen doet. Door je te verbinden met jezelf èn anderen wordt de energie(stroom) vele malen sterker. Door ons met elkaar te verbinden kunnen we onze taak van licht op aarde brengen makkelijker volbrengen en wordt het voor onszelf lichter.

 

Daarom is er vanaf september 2018 twee keer per maand een afstandshealing / aarding / energietransmissie. Je kunt gewoon thuis, op je eigen fijne plek, aan deze healing deelnemen.

 

Wat: Tijdens de afstandshealingen word je dieper geaard en met jezelf verbonden. Oude gevoelens en patronen kunnen worden losgelaten, zodat er ruimte is voor lichtere energie en jouw energie meer kan stromen. De healing duurt 30 minuten. Als je deelneemt ontvang je uitgebreide informatie over hoe het zal gaan.

 

Wanneer:

Donderdag 6 september 20.00 - 20.30 u

Zondag 23 september 10.00 - 10.30 u

(Donderdag 4 oktober is de thema-afstandshealing "Helen van familiekarma". Als je daaraan mee wil doen, kan je je apart aanmelden. Klik hier voor meer info.)

Zondag 21 oktober 10.00 - 10.30 u

Donderdag 1 november 20.00 - 20.30 u

Zondag 18 november 10.00 - 10.30 u

(Donderdag 29 november heb ik vrijgehouden voor een eventuele nieuwe thema-afstandshealing. Meer info volgt nog.)

Zondag 16 december 10.00 - 10.30 u

 

Kosten: € 10,- per keer. Je kunt je per losse healing aanmelden, maar ook voor meerdere of alle healings in één keer. Wil je tot aan de kerst aan alle healings deelnemen dan betaal je €50,-  i.p.v. €60,-.

 

Aanmelden:  Je meldt je aan door het bedrag van het aantal healings dat jij mee wil doen over te maken op rekeningnummer NL78 INGB 0002 9574 07 t.n.v. Helder BewustZijn met vermelding van je naam en "healing". Daarna stuur je een mail naar lea@helderbewustzijn.com met daarin vermeld op welke datum (of data) je meedoet.

Ook is het belangrijk dat ik je betaling en mail aan elkaar kan koppelen. Pas dan voeg je je toe aan de energie van de healing. Dus als jouw betaling vanaf een rekening met andere naam komt, vermeldt dit dan a.u.b. duidelijk in je mail.

 

 

Ervaringen van deelnemers tijdens de afstandshealing "Lichtwerkers verbinden in kracht": 

"Jouw energie kwam bij mij zo sterk binnen dat ik het overgrote deel intens heb gehuild. Fijn dat alle nog vastzittende energie zo bij mij los kon komen en ik van binnen kon opruimen om plaats te maken voor het nieuwe. Zo nodig in de - ik ben klaar ik mag me laten zien - fase waar ik (en velen met mij) me nu in bevind."

 

"Tijdens de healing voelde ik mezelf zo rustig en geaard. Alle energie stroomde. Ik voelde mij gehoord, gezien en energetisch betrokken bij een groter plan. En dat maakt mij zo blij!"

 

"Ik voelde veel vrede en kracht die mij letterlijk met jouw energie, geaard neerplantte op aarde."

 

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe groepen, healings en artikelen? 
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Deze verschijnt ongeveer 1 keer per maand. Aanmelden kan op deze website.  Op laptop: zie links. Op mobiel: zie beneden.