Groepen/healings

2 keer per maand afstandshealing / aarding / energietransmissie

Veel mensen kunnen tijdens de intense transformatieprocessen extra steun, stabiliteit, helderheid en aarding gebruiken.

Tijdens de healing word je (thuis op je eigen fijne plek) dieper geaard en met jezelf verbonden. Oude gevoelens en patronen kunnen worden losgelaten, zodat er ruimte is voor lichtere energie en jouw energie beter kan stromen. Lees hier verder.

 

Afstandshealing: Helen van familiekarma

Donderdag 4 oktober om 20.00 u.

Tijdens deze afstandshealing / energietransmissie / aarding worden de oude, onbewuste energieën die jij van je familie hebt overgenomen en lange tijd met je hebt meegedragen verder in het licht gezet. Jij wordt dieper geaard in je lichaam met jouw energie en licht. Er wordt ruimte gemaakt voor loslaten, verdere heling en bewustzijnsgroei. 

Klik hier voor meer informatie.

 

Verbinden met jezelf in transformerende tijd

Vier vrijdagochtenden waarin je wordt begeleid om je aandacht af te halen van je buitenwereld en weer helemaal aan jezelf te geven. Er is ruimte voor alles wat zich in jou aandient en wat gezien en gevoeld wil worden. Je wordt ondersteund om de verbinding met jezelf te verdiepen, jezelf te aarden en om te gaan met de transformatie energie van dat moment. Samen aarden we meer licht en bewustzijn. Klik hier voor meer info.

 

Afstandshealing:

Lichtwerkers verbinden in kracht

Vrijdag 29 juni om 19.30 u.

Tijdens deze healing word je (thuis, op je eigen fijne plek) dieper geaard en met jezelf verbonden. Jij gaat nog meer jouw plek in het veld innemen zoals dit voor jou bedoeld is. Je gaat meer vanuit jezelf en jouw waarheid leven. Je hoeft hiervoor niet meer hard te werken en je best te doen, maar dit ontstaat vanzelf.
We verbinden ons met de andere lichtwerkers en aarden het veld van licht, liefde en vertrouwen. Samen maken we, vanuit gemak, de energie krachtiger en meer helder.

Oude thema’s van pijn, onmacht, slachtofferschap, angst, eenzaamheid en je klein en niet gezien voelen, worden verder geheeld. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe workshops? 
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Deze verschijnt ongeveer 1 keer per maand. Aanmelden kan op deze website.  Op laptop: zie links. Op mobiel: zie beneden.

 

 

Deze pagina delen: