Werkwijze

 

We bekijken samen wat je graag zou willen leren. Tijdens het traject overleggen we over de frequentie van de afspraken en over de onderwerpen die in een afspraak aan bod komen.

 

Ik werk intuïtief, vanuit mijn hart, gevoel en eigen ervaring. Ik maak makkelijk contact met diepere lagen en stem mij af op wat er voor jou in het moment nodig is. Tegelijkertijd houd ik verbinding met je leerproces bekeken vanuit een groter perspectief.


Ik maak gebruik van gesprek en door mij ontwikkelde oefeningen in bewust zijn. 

Door de oefeningen en door mijn rust en energie komt er meer ontspanning, je hoofd wordt leger en je komt meer in je lichaam.

 

Jij gaat op ontdekkingsreis in jezelf en ik geef steun en heldere inzichten.
Je wordt bewuster van wie je in wezen bent, wat je voelt en wat je wil: je komt dichter bij jezelf.
Van daaruit komt er meer helderheid in de thema’s die voor jou belangrijk zijn en ontwikkelen de stappen die je wel of niet wil nemen zich vanzelf.

  

Ik ondersteun je om los te komen van oordelen over jezelf en anderen. En om los te komen van het uitoefenen van druk op jezelf en je omgeving. Je leert steeds meer op een natuurlijke en liefdevolle wijze bij jezelf te zijn en je eigen ruimte in te nemen. Zo kan er een verschuiving plaatsvinden van leven vanuit denken, angst en controle naar leven vanuit liefde, begrip en vertrouwen.

De thema’s die in het begeleidingstraject aan bod komen kunnen soms groot zijn. Om het overzicht te bewaren geef ik daarom praktisch oefeningen, die je helpen in het dagelijkse leven houvast te vinden. 

 

 

 

Deze pagina delen: