Consult

 

Herken jij jezelf in 1 of meerdere onderstaande punten?

  • Ben je al langere tijd bezig jezelf innerlijk te ontwikkelen?
  • Heb jij de wens om steeds meer jezelf te zijn en vanuit diepere verbinding met jezelf te leven?
  • Merk je dat je bent gegroeid, maar dat je tegelijkertijd tegen nieuwe "moeilijke" dingen in jezelf en je leven aanloopt?
  • Begrijp je al behoorlijk wat in je ratio en ben je klaar om af te gaan dalen in je lichaam, hart en buik?
  • Herken jij jezelf als lichtwerker of (hoog)gevoelig mens?
  • Ben je op zoek naar steun, begeleiding en inzichten bij jouw overgang naar de nieuwe tijd?

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige mensen en mensen die zichzelf herkennen in lichtwerker zijn.

 

Ik begeleid mensen bij de overgang van leven vanuit angst, strijd, oordelen, schuld en tekort (derde dimensie) naar leven vanuit diepere verbinding met jezelf, vertrouwen, ruimte, liefde, overvoed en licht (vijfde dimensie).

 

Tijdens een afspraak is er ongeveer 15 minuten de tijd om te bespreken waar je voor komt. Ik probeer het praatgedeelte kort en in het nu te houden. Daarna zitten we allebei met onze ogen dicht. Ik begeleid jou om je beter op jezelf af te stemmen, in je lichaam te komen en te aarden.

Van daaruit kijk ik in energie met je mee in de thema's waar jij je vragen hebt. Ik wijs je de weg zodat jij de richting naar de antwoorden in jezelf leert vinden. Ik begeleid je om de thema's die in jou warrig en troebel zijn meer helder te krijgen
Ik leer je contact maken met, aanwezig te blijven bij en liefdevol te zijn voor alles wat je in jezelf tegenkomt aan spanning, pijn en verdriet.

Door mijn gevoeligheid en helder zijn, kan ik je ondersteunen meer bewustzijn te ontwikkelen op de gebieden die passen bij jouw ontwikkeling in deze fase van jouw proces.
Daarbij laat ik je ervaren hoe je weer stroming kan brengen in gebieden in je lijf en thema's in je ontwikkeling, waar het nu vastloopt.

Dit allemaal dus niet door te praten en daarmee in je hoofd te blijven, maar door te ervaren in je lichaam. Op die manier leer je het meeste.

 

Er is ook de mogelijkheid voor een telefonisch consult of via skype (als bv. de reisafstand groot is).

 

Wil je een afspraak maken of heb je vragen? 

Via onderstaand formulier kun je contact me opnemen. Fijn als je je mail kort en to the point houdt.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

 

Ervaringen van cliënten:

 

"Lea is zichzelf, daar waar andere psychologen afstandelijk zijn, is Lea warm en toegankelijk. Haar inzichten en liefdevolle wijze van contact maken is wezenlijk anders dan ik ooit heb mogen ervaren. Haar begeleiding om dichterbij jezelf te komen is laagdrempelig en voor iedereen toepasbaar."

 

"Al vanaf het eerste moment gaf Lea mij een vertrouwd en wijs gevoel.

Zij had alle liefdevolle aandacht voor mij die ik nodig had. Ik mocht er zijn en alles met mij. Zij heeft mij weer thuis bij mezelf gebracht. Door met mij te kijken naar wat er diep in mij was weggestopt, kwam er een helderder bewustzijn in mijzelf. Hierdoor kon ik alles in een ander daglicht zien en weer verder op mijn weg naar licht en zelfbewustzijn."

  

"Bij Lea word ik me meer bewust van mijn lichaam en leer ik mijn gevoel te ervaren zonder te oordelen. Elke keer ontdek ik weer andere delen in mezelf waardoor ik gaande weg steeds beter, op mijn manier, in het leven sta. De begeleiding door Lea geeft mij; vertrouwen, rust, vreugde, kracht en inzicht."

 

"Lea heeft me de weg gewezen om weer naar mijn gevoel te luisteren en dicht bij mezelf te blijven.

 Lea straalt rust en liefde uit, als ik gejaagd binnen kwam dan voelde ze dat direct en had ze me in korte tijd net zo rustig als zij zelf is. Pas dan kon ik horen wat zij en mijn lijf me te vertellen had."

 

 

 

Deze pagina delen:

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe artikelen, audio opnames en afstandshealings?

Vul dan hieronder je gegevens in en druk op 'aanmelden'.

 


Aanmelden nieuwsbrief

Contact:

Nieuw telefoonnummer! 06-52053194

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: