Verbinden met jezelf

In het dagelijkse leven zijn er veel factoren in je buitenwereld die aandacht vragen: mensen, werk, klusjes, computer, tv, enz.
Tijdens het proces van ontwaken ga je langzamerhand het verschil voelen tussen vooral met je aandacht gericht zijn op de buitenwereld en je aandacht meer voelen in jezelf.

 

Als de verbinding met jezelf sterker wordt en dieper gaat, ga je 

ervaren hoe fijn het voelt om jouw energie diep in jouw lichaam te voelen. Je ontdekt de fijne energie die jij in wezen bent. 

Je verlangen naar je vaker en meer zo met jezelf te verbinden, groeit vanzelf.

 

Je zou kunnen zeggen dat vooral met jouw energie en aandacht in de buitenwereld zijn, hoort bij leven in de derde dimensie (3D) en leven vanuit verbinding met jezelf meer hoort bij leven in de vijfde dimensie (5D).
Net zoals de overgang van 3D naar 5D niet lineair en soepel verloopt, is dat ook zo met je innerlijke verbinding. Tijdens de bijzonder overgang die wij al met zoveel mensen aan het maken zijn, kan je het ene moment diep de verbinding met jezelf voelen, om het andere moment (vaak door iets of iemand in je buitenwereld) weer bij jezelf vandaan getrokken te worden. De ene periode kan je het contact met jezelf makkelijk vinden en de andere helemaal niet. 


Dit geeft niets, het hoort er allemaal bij. 
Je dieper met jezelf verbinden is geen doel of prestatie, maar een ontdekkingsreis. Tijdens deze reis mag jij alle uitersten van de dualiteit volledig ervaren. Van hoe het voelt om heel ver weg bij jezelf vandaan te zijn, tot een diepe verbinding met jezelf.

 

Heb jij het verlangen je te bewegen richting je meer verbonden met de diepere energie van jouw wezen? Luister dan naar de opname "Verbinden met jezelf". In deze opname word je stapje voor stapje begeleid  naar je aandacht steeds meer aarden in jezelf.

 

De opname duurt    minuten. Je ontvangt de opname als MP3 bestand en kan deze zo vaak luisteren als je wilt (via oortjes op laptop of telefoon).

 

Prijs 1 opname € 17,50 (incl. btw)

Prijs 2 opnames € 32,50 (incl. btw)

Prijs 3 opnames € 45,00 (incl. btw)

 

Je kan een (of meerdere) opname(s) bestellen door het geld over te maken naar

rekeningnummer NL78 INGB 0002957407 t.n.v. Helder BewustZijn o.v.v. "audio-opname".

Fijn als je het geld met liefde en aandacht naar me overmaakt :-).

Als me vervolgens een mail stuurt met daarin de titel(s) van de opname(s), dan mail ik de opname(s), samen met de factuur, zo spoedig mogelijk naar je toe.

Klik hier om mij een mail te sturen.

 

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe audio opnames, workshops of artikelen?

Laat me dit dan even weten via een mail of meld je automatisch voor de nieuwsbrief aan via deze website. Klik hier om mij een mail te sturen.

 

Feedback op de opname(s) is van harte welkom!

 

Deze pagina delen: