Audio opnames

 

De thema's van de opnames zijn onderdeel van het "lesprogramma" voor de overgang van leven vanuit angst, spanning, beperkende overtuigingen, schuld en oordelen naar leven vanuit verbonden zijn met jezelf, liefde, ruimte en vertrouwen. Deze overgang wordt ook wel de overgang naar de nieuwe tijd, of van de derde naar de vijfde dimensie (en verder), genoemd.

Deze overgang is niet lineair en de weg is onbekend. Niemand kan jou vertellen hoe je het zou moeten doen of wat de juiste weg is. 
De enige die dat weet ben jij. Alles wat je nodig hebt, zit in jou. Je hoeft "alleen maar" contact te maken met de diep verborgen schatten in jou. Dat is waar deze tijd werkelijk over gaat: de weg naar binnen.
Je mag alles gaan loslaten wat niet van jou is. Je mag vertrouwen op jezelf. Je mag gaan leven vanuit verbinding met jezelf, je hart en je buik.

 

Alhoewel er geen vastomlijnd pad is, en de stappen misschien onduidelijk zijn, kan je wel voorwaarden 

creëren die het contact met jezelf bevorderen. Die voorwaarden zijn stukjes van dezelfde puzzel. Alle stukjes zijn met elkaar verbonden en dragen bij aan het geheel. Elk puzzelstukje maakt het plaatje completer, "heler" en steviger.

 

Elke audio opname is zo'n puzzelstukje en bevat lichte, rustige, helende energie die komt vanuit de hogere dimensies. Het luisteren naar deze opnames brengt inzicht en bewustzijn. Het ondersteunt jou om een diepere verbinding met jezelf te maken en verder te komen in het betreffende thema. De opnames werken ondersteunend om de lessen die jij aan het leren bent, dieper te verankeren.

Elke opname is ervaringsgericht: je mag de woorden en de energie die meekomt binnen laten komen in je voelen, in je lichaam. Je mag ontvangenDaarbij werkt luisteren van de opnames aardend en ontspannend.

 

Bij dit "lesprogramma" zijn er geen regels. Het is juist belangrijk om zelf te voelen en te bepalen waar jij behoefte aan hebt. Misschien voel je je aangetrokken tot een specifieke opname en wil je die vaker beluisteren gedurende een langere periode. Misschien voel je je aangetrokken tot meerdere thema's en wil je de bijbehorende opnames allemaal beluisteren. 

 

Je kunt de opnames op zichzelf staand luisteren. Of combineren met het lezen van mijn artikelen (deze kan je hier allemaal gratis lezen). Je kan de audio opnames ook gebruiken als toevoeging/ondersteuning of voorbereiding bij individuele afspraken. Alles mag: vrijheid!

 

Je ontvangt de opname als MP4 bestand en kan deze zo vaak luisteren als je wilt (via oortjes op laptop of telefoon). Zo kan de energie steeds dieper tot je doordringen.

 

De opnames die je hieronder al kan zien, zijn op dit moment klaar.
Net zoals het aanbod van artikelen de afgelopen jaren is gegroeid, zal de komende tijd het aanbod van audio opnames ook groeien. Zodra de inspiratie er, neem ik een nieuwe audio op, passend bij de energie van dat moment.

 

Vergoeding 1 opname € 17,50 (incl. btw)

Vergoeding 2 opnames € 32,50 (incl. btw)

Vergoeding 3 opnames € 45,00 (incl. btw)

 

Je kan een (of meerdere) opname(s) bestellen door de vergoeding over te maken naar

rekeningnummer NL78 INGB 0002957407 t.n.v. Helder BewustZijn o.v.v. "audio opname(s)".

Fijn als je het bedrag met liefde en aandacht naar me overmaakt :-).

Als me vervolgens een mail stuurt met daarin de titel(s) van de opname(s), dan mail ik de opname(s), samen met de factuur, zo spoedig mogelijk naar je toe.

Klik hier om mij een mail te sturen.

 

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe audio opnames, workshops of artikelen?

Je kan je automatisch aanmelden voor de nieuwsbrief: op je laptop ergens links en iets naar onder in beeld, op je mobiel verder naar beneden.

Feedback op de opname(s) is van harte welkom!

 

Gratis! Basis aarden

Het luisteren naar deze opname ondersteunt je om meer in je lichaam aanwezig te zijn; meer te aarden. Het helpt je te ontspannen en meer tot jezelf te komen.  Aarden is een fijne en belangrijke basis om verder te kunnen met de andere thema's van de aangeboden audio opnames. 

Lees hier verder.

 

Omgaan met hoge energiedagen

Op sommige dagen voelt de energie druk of chaotisch. Als je gevoelig bent kan je dit goed merken en er ook "last" van hebben.
Deze opname begeleidt je om te gaan met deze onrust en je weer te verbinden met je innerlijke stevigheid en rust.
Lees hier verder.

 

 

Omgaan met pijn

Tijdens het proces van ontwaken kom je vaak behoorlijk wat pijn tegen. Pijn die vanuit diepere lagen in jouw bewustzijn wordt gebracht. 
Deze pijn vraagt erom met liefdevolle aandacht te worden benaderd. In deze opname word je stapje voor stapje aan de hand genomen bij hoe jij liefdevol aanwezig kan blijven bij de pijn die je voelt. Lees hier verder.

 

 

Verbinden met lichte energie 

Ook als lichtwerker word je nog regelmatig beïnvloed door zwaarte en zware energieën. Deze opname geeft uitleg en ondersteunt je om je weer te verbinden met lichtere energie. Het luisteren van deze opname werkt helend en verlichtend.
Lees heer verder.

 

 

Mild zijn voor jezelf

Ben jij je bewust hoe vaak jij "streng" bent voor jezelf? Door bv. over jezelf te oordelen, gevoelens weg te stoppen, vooral resultaatgericht te zijn, te leven naar verwachtingen van jezelf of anderen, vaak hard te werken en je best te doen? 

Heb jij behoefte om milder te zijn voor jezelf en alles wat er in jou leeft?                                                         Lees hier verder. 

Heling voor je hart

Voel jij weleens fysieke of emotionele pijn in je hart?

Of voelt jouw hart als afwezig of gesloten?

Kan jouw hart wel wat aandacht gebruiken?

Deze opname laat je ervaren hoe je vanuit een liefdevolle houding contact maakt met en aandacht geeft aan jouw hart. Lees hier verder.

 

Verbinding met je buik

Wil jij meer contact met je buik maken, maar weet je niet goed hoe of vind je dat misschien eng?

Wil jij leven vanuit een diepere verbinding met je buik? 

Kan je wel steun gebruiken bij het maken van deze verbinding?
Lees hier verder.

 

 

Deze pagina delen: