Audio opnames

 

De thema's van de opnames zijn onderdeel van het "lesprogramma" voor de overgang van leven vanuit angst, spanning, beperkende overtuigingen, schuld en oordelen naar leven vanuit verbonden zijn met jezelf, liefde, ruimte, vrijheid en vertrouwen. Deze overgang wordt ook wel de overgang naar de nieuwe tijd, of van de derde naar de vijfde dimensie (en verder), genoemd. Lees hier meer over deze overgang en de opnames.

 

De opnames die hieronder staan, zijn op dit moment al te bestellen. Er zijn verschillende opnames in de maak. Het aanbod zal zich steeds verder uitbreiden.

 

Elke audio opname bevat lichte, rustige, helende energie. Het luisteren naar deze opnames brengt inzicht en bewustzijn. Het ondersteunt jou om een diepere verbinding met jezelf te maken en verder te komen in het betreffende thema. De opnames werken ondersteunend om de lessen die jij aan het leren bent, dieper te verankeren. Daarbij werkt luisteren van de opnames aardend en ontspannend.

 

Je ontvangt de opname als MP3 bestand en kan deze zo vaak luisteren als je wilt (via oortjes op laptop of telefoon). Zo kan de energie steeds dieper tot je doordringen.

 

Vergoeding 1 opname € 17,50 (incl. btw)

Vergoeding 2 opnames € 32,50 (incl. btw)

Vergoeding 3 opnames € 45,00 (incl. btw)

 

Je kan een (of meerdere) opname(s) bestellen door de vergoeding over te maken naar

rekeningnummer NL78 INGB 0002957407 t.n.v. Helder BewustZijn o.v.v. "audio opname(s)".

Fijn als je het bedrag met liefde en aandacht naar me overmaakt :-).

Als me vervolgens een mail stuurt met daarin de titel(s) van de opname(s), dan mail ik de opname(s), samen met de factuur, zo spoedig mogelijk naar je toe. (Hou voor de zekerheid je spam in de gaten!)

Klik hier om mij een mail te sturen.

 

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe audio opnames, workshops of artikelen?

Je kan je automatisch aanmelden voor de nieuwsbrief: op je laptop ergens links en iets naar onder in beeld, op je mobiel verder naar beneden.

Feedback op de opname(s) is van harte welkom!

 

Feedback:

"Het doet me heel goed te voelen hoe de opnames mij ondersteunen om nóg beter ‘in contact te komen’ met mijn lijf. Fijn hoor!"

 

"Bedankt voor je heerlijke rustige stem. De audio heeft mij veel gebracht, ondanks dat ik veel aan aarding heb gedaan als Reiki master, Bachbloesem consulent en familieopsteller. Het gevoel dat ik ervaar is dat ik hiermee tijd voor jezelf mag nemen, en dat voelt heel erg fijn, bijna emotioneel."

 

Gratis! Basis aarden

Deze opname bevat een rustige oefening om meer te aarden en dus meer in je lichaam aanwezig te zijn. Het helpt je te ontspannen. Aarden is een fijne en belangrijke basis om verder te kunnen met de andere thema's van de aangeboden audio opnames. De opname duurt 15 minuten.
Lees hier verder.

 

Lichtwerkers verbinden in kracht

Door deze healing wordt jouw licht meer geaard. Je gaat je veiliger voelen en meer vertrouwen krijgen om jouw plek in te nemen en jezelf te laten zien. Je wordt dieper met jezelf verbonden en van daaruit kan de verbinding met andere lichtwerkers ontstaan.

Lees hier verder.

 

Omgaan met hoge energiedagen

Op sommige dagen voelt de energie druk of chaotisch. Als je gevoelig bent kan je dit goed merken en er ook "last" van hebben.
Deze opname begeleidt je om te gaan met deze onrust en je weer te verbinden met je innerlijke stevigheid en rust.
Lees hier verder.

 

 

Omgaan met pijn

Tijdens je transformatieproces kom je vaak behoorlijk wat pijn tegen. Pijn die vanuit diepere lagen in jouw bewustzijn wordt gebracht. 
Deze pijn vraagt erom met liefdevolle aandacht te worden benaderd. In deze opname word je stapje voor stapje aan de hand genomen bij hoe jij liefdevol aanwezig kan blijven bij de pijn die je voelt. Lees hier verder.

 

Verbinden met lichte energie

Ook als lichtwerker word je nog regelmatig beïnvloed door zwaarte en zware energieën. Deze opname geeft uitleg en ondersteunt je om je weer te verbinden met lichtere energie. Het luisteren van deze opname werkt helend en verlichtend.
Lees heer verder.

 

 

Mild zijn voor jezelf

Ben jij je bewust hoe vaak jij "streng" bent voor jezelf? Door bv. over jezelf te oordelen, gevoelens weg te stoppen, vooral resultaatgericht te zijn, te leven naar verwachtingen van jezelf of anderen, vaak hard te werken en je best te doen? 

Heb jij behoefte om milder te zijn voor jezelf en alles wat er in jou leeft?                                                         Lees hier verder. 

Heling voor je hart

Voel jij weleens fysieke of emotionele pijn in je hart?

Of voelt jouw hart als afwezig of gesloten?

Kan jouw hart wel wat aandacht gebruiken?

Deze opname laat je ervaren hoe je vanuit een liefdevolle houding contact maakt met en aandacht geeft aan jouw hart. Lees hier verder.

 

Verbinding met je buik

Wil jij meer contact met je buik maken, maar weet je niet goed hoe of vind je dat misschien eng?

Wil jij leven vanuit een diepere verbinding met je buik? 

Kan je wel steun gebruiken bij het maken van deze verbinding?
Lees hier verder.

 

 

Deze pagina delen: