Artikelen door Lea

De rijkdom van je innerlijke wijsheid

November 2018

"Toegang hebben tot jouw innerlijke wijsheid is een enorme rijkdom en is jouw navigatie door deze transformerende tijd. Vanuit jouw innerlijke wijsheid weet je wat waar is en wat niet. Je voelt in je buik welke keuzes voor jou kloppen en welke stap of stappen passend zijn voor jou. Door contact met je innerlijke wijsheid voel je vertrouwen, kracht en levenslust." Lees hier verder.

 

Meestromen met Mercurius

November 2018

"Tijdens een retrograde van Mercurius gaan er vaker dingen anders dan gepland en dingen kapot. Elektrische apparaten hebben vaker storingen. Je wifi werkt regelmatig minder goed. Afspraken worden vaker afgezegd en er ontstaan eerder misverstanden in communicatie. Goed om hier rekening mee te houden en je te verbinden met de natuurlijke stroom..."  Lees hier verder. 

 

 

Energienieuws: Grenzen en eigenwaarde

November 2018

"Grenzen en eigenwaarde zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je over je grenzen laat gaan, weet je nog niet wat je waard bent. Wanneer je wel weet hebt van wie jij bent en jouw waarde voelt, zullen jouw grenzen duidelijk en stevig zijn." Lees hier verder.

 

 

Zaadjes laten groeien kost tijd

November 2018

Een persoonlijk verhaal waardoor je meer vertrouwen in jezelf, jouw proces en jouw tempo van ontwikkelen krijgt. 

"Er ligt een universum van talenten en mogelijkheden in jou opgeslagen en alles zal er op precies het juiste moment uitkomen…" Lees hier verder.

 

 

Venus Retrograde: triggeren van het thema eigenwaarde

Oktober 2018

"Tijdens deze Venus retrograde van 5 oktober tot 16 november 2018 zal je door situaties en mensen getriggered worden op oude pijnpunten van je niet gezien, gerespecteerd en gewaardeerd voelen. Wanneer jij je niet gezien voelt door je omgeving, zegt dat iets over jouw gevoel van eigenwaarde op dat gebied in je leven." Lees hier verder.

 

 

De weg naar jouw innerlijke wijsheid

September 2018

"Tijdens je transformatieproces vallen veel oude zekerheiden en waarheden weg. Veel mensen op het pad van innerlijke ontwikkeling zijn op zoek naar nieuwe houvast en waarheden. Het zoeken naar antwoorden buiten jezelf mag plaats maken voor vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid." Lees hier verder.

 

 

Je familiekarma laten stoppen bij jou

Augustus 2018

"De energie waarin jij bent opgegroeid, heeft zich onbewust genesteld in jouw energiesysteem. Als lichtwerker en gevoelig mens ben jij die energie met je mee gaan dragen. Je losmaken uit je familiekarma, de energie van jouw familie, is zacht gezegd een flinke uitdaging!" Lees hier verder.

 

 

Lessen in helen van familiekarma

Augustus 2018

 

"Familiekarma stopt bij jou wanneer jij zo gevuld bent met jezelf, met jouw eigen energie en licht, dat er geen ruimte meer is voor de oude, onbewuste energie die al zo lang door jouw familie en jou als ziel, is meegedragen." Lees hier verder.

 

 

Nieuwe fase voor lichtwerkers: Verbinden in kracht 

Mei 2018

"De lichtwerkers die de afgelopen jaren hun tijd hebben gewijd aan het ontwikkelen van bewustzijn, hebben een aantal fasen doorlopen. De fasen van het begin van bewustwording, het doormaken van intense processen, chaos, eenzaamheid, jezelf klein houden, slachtofferschap en onmacht. Maar ook van het toenemen van vertrouwen op jezelf, jouw intuïtie en het leven. Na al die intense processen van de afgelopen jaren begint zich iets nieuws aan te dienen: het innemen van jouw plek, jezelf laten zien en je verbinden met andere lichtwerkers." Lees hier verder.

 

 

Aarden is jouw licht belichamen

Mei 2018

"In deze bijzondere transformerende tijd kan steeds meer van jouw licht hier op aarde komen. Je ruimt oude energie en patronen op, zodat je steeds meer van jouw wezensenergie kan ontvangen. Jouw systeem went langzamerhand aan de hogere energiefrequenties en je kan deze lichtere energie steeds meer aarden, oftewel belichamen. Dat is waar het aardingsproces in deze tijd over gaat." Lees hier verder.

 

 

Omgaan met ascentieverschijnselen

April 2018

"Er zijn verschillende woorden te geven aan de overgangsfase waar steeds meer mensen zich in bevinden. Proces van ascentie of ontwaken. De overgang van hoofd naar hart en buik en naar een hartgedragen bewustzijn. Het zijn allemaal beschrijvingen voor hetzelfde proces van groeien van je bewustzijn. In dit artikel lees je over hoe je op een liefdevolle manier met dit regelmatig intense en uitdagende proces om kan gaan." Lees hier verder.

 

 

Helder BewustZijn 15 jaar!

April 2018

"Ik was vastbesloten mijn eigen pad te bewandelen. Ik wilde contact maken met mensen vanuit mezelf, mijn intuïtie en helemaal mijn manier van begeleiden ontdekken. Dat was een pittige weg om te gaan, om zo te pionieren!"
Lees hier verder.

 

 

Liefde voor je transformatieproces

Maart 2018

"De transformatie energie is al tijden intens en soms zelfs overweldigend. Laag na laag worden we de diepte in getrokken. Alles wat daar ligt opgeslagen wil gezien, gevoeld en begrepen worden. En het allerbelangrijkste: het wil liefde ontvangen.

Liefde is de kern, de sleutel en de bestemming van ons transformatieproces." Lees hier verder.

 

 

Lichtwerkers: Helen van angst meegenomen uit vorige levens

Januari 2018

"In dit artikel ga ik dieper in op pijnlijke ervaringen van lichtwerkers in vorige levens, de impact op dit leven en hoe deze ervaringen geheeld kunnen worden."

"Helen is het brengen van bewustzijn, vertrouwen, licht, ruimte, liefde en helderheid." Lees hier verder.

 Lichtwerkers: Verbinden met je innerlijke licht

December 2017

"Nu, in deze tijd, mag jij ontdekken hoe je vanuit de verbinding met jouw innerlijke bron je leven kan leiden en in de wereld kan staan.Je trilt dan niet meer mee met de energiefrequenties om je heen, maar in jouw eigen frequentie. Je geeft jezelf niet meer weg en trekt je niet meer terug, maar bent aanwezig in jezelf, in jouw kern. Je bent verankerd in je lichaam en verbonden met de aarde." Lees hier verder.

 

 

 

Hoge energiedagen in de nieuwe tijd

November 2017

"Herken jij je in de woorden lichtwerker, nieuwetijdsman of –vrouw, “devine changemaker”, “empath” of hooggevoelig?
Bewandel jij het pad van bewustzijn en ben je de laatste jaren steeds gevoeliger en bewuster geworden? Dan merk je waarschijnlijk dat je op sommige dagen (intense) gevoelens ervaart, zonder dat je precies begrijpt waar deze gevoelens vandaan komen."  Lees hier verder.

 

 

 

Het leven van een lichtwerker

September 2017

"Een lichtwerker heeft de missie om meer licht, liefde en bewustzijn op aarde te brengen. Dat lijkt een mooi en makkelijk proces, maar als jij een lichtwerker bent, is het zeer waarschijnlijk dat jouw leven de laatste jaren juist zwaar is geweest en dat je intense innerlijke processen hebt doorlopen." Lees hier verder.

 

 

 

Leven vanuit jouw stroom

September 2017

"Als je niet bewust bent, blijft het zoals het is. Door de factoren die je weghouden bij werkelijk leven vanuit jouw stroom op te gaan merken, groeit je bewustzijn en herstel je het contact met jezelf. Bewustzijn geeft ruimte en daardoor kunnen dingen in jou, en daarmee ook om jou heen, verschuiven en groeien." 

 

 

 

Herinneren wie je bent

September 2017

"Door het contact met jouw innerlijk te versterken en je te herinneren wie je bent, wordt jouw energie steviger, creëer je meer helderheid en zorg jij beter voor jezelf."

 

 

 

 

 

Aarden = Aanwezig zijn.

Augustus 2017

"Jouw lichaam is je aardse deel. Incarneren betekent letterlijk “in het vlees gaan”. Het is aan jou om van je lichaam een veilige plek te maken en jouw energie daar welkom te heten. Jouw energie mag jouw lichaam meer gaan bewonen en steeds meer echt aanwezig zijn. Zo breng je jouw energie op aarde en “aard” je jouw energie."

 

 

 

 

Dit is geen artikel door Lea, maar over Lea.
Geschreven door Mary Span van Evolutiegids Loge21.

Mei 2017

"Al jaren is spiritueel psycholoog Lea van der Eem gefascineerd door het innerlijk van mensen. Vanuit haar intuïtieve inzichten, kennis en ervaring legt ze in haar praktijk Helder BewustZijn de link tussen verruiming van bewustzijn en meer thuiskomen in jezelf. Deze vrouw volgt haar gevoel vanuit doorleefde spiritualiteit."

 

 

 

Energie geleiden in je dagelijkse leven:
Ruimte maken voor gevoelens.

Mei 2017

Praktische tips over voorwaarden creëren in jouw leven zodat je gevoelens de ruimte en aandacht krijgen die ze nodig hebben om vrij te kunnen stromen.

 

 

 

Jij bent een energiegeleider:
Hulp bij omgaan met gevoelens.

Mei 2017

 "...Je mag deze gevoelens in jezelf nu met andere ogen gaan bezien. Ze hoeven niet meer gekoppeld te worden aan oorzaken en oplossingen. Het is niet meer nodig er een verhaal bij te maken.

Het is de bedoeling deze gevoelens te doorvoelen, de ruimte te geven, te laten stromen, te aarden en daarmee op te ruimen en los te laten..."

 

 

  

 

De waarheid ben je zelf.

Mei 2017

"...In deze nieuwe tijd gaat het om vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid, op jouw intuïtie, op jouw waarheid en op wie jij bent...."

 

 

 

 

 

Losmaken uit oude patronen: Leven vanuit jezelf.

Maart 2017

"...Ken jij het gevoel alsof er een gespannen band rond je borstkas zit? Ter hoogte van je hart en je derde chakra (bovenin je buik, net onder je ribben)? Het gevoel dat je ergens uit wilt losbreken, jezelf wil bevrijden, maar je weet niet precies waaruit?..."

 

 

 

 

Contact maken met je binnenwereld: Zacht zijn voor jezelf.

Maart 2017

"Als je hebt ervaren dat wat buiten jou is je niet kan geven wat je echt nodig hebt, is er een nieuwe weg te ontdekken. De weg naar binnen, naar contact met wie jij echt bent..."

 

 

 

 

 

Ben je druk? Tijd om stil te staan.

Februari 2017

"....Ik heb al vaak ervaren dat als ik denk dat ik druk ben, dat zo blijft, totdat ik tijd en ruimte neem voor wat er zich innerlijk in mij afspeelt. Tijd en ruimte voor mijn gedachten en gevoelens...."

 

 

 

 

 

Waargebeurd verhaal over liefde en vergeving 

Juli 2016

"....Vaak begrijp je tijdens het ervaren van moeilijke dingen in je leven niet wat de onderliggende les is. Soms kan het jaren duren, en soms misschien wel een heel mensenleven, voordat de mist optrekt en de lessen in liefde zichtbaar worden…"

 

 

 

 

Bewust moederschap, zorg ook goed voor jezelf! 

April 2016

"....Je bent hier niet op aarde gekomen om te voldoen aan verwachtingen van buitenaf of opgelegd door je eigen denken. Het gaat erom dat je steeds meer jezelf, wie jij diep van binnen bent, mag zijn...."

 

 

 

 

Steun bij het omgaan met moeilijke gevoelens 

December 2015

"....Ik wil je mijn steun geven. Je bent niet alleen. Ik begrijp hoe moeilijk sommige gevoelens kunnen zijn.  Ik wil je laten weten dat je het goed doet, met al je lastige en misschien wel verwarrende gevoelens...." 

 

 

 

 

Rust creëren in je leven 

November 2015

"....Ik heb gemerkt dat als ik meer rust neem, het steeds rustiger wordt in mij. Daardoor ben ik meer met mijzelf verbonden, bewoon ik mijn lichaam meer en ben ik meer geaard..."

 

 


 

Ruimte innemen, zijn wie je bent 

September 2015

"....Door je aandacht te verplaatsen van gericht zijn op de buitenwereld naar je binnenwereld en van gericht zijn op denken en doen naar gericht zijn op je gevoelens, lichamelijke gewaarwordingen, hart en ademhaling krijg je meer contact met wie jij bent...."

 

 

 

Zielepijn: ingang tot ontwikkeling 

Juli 2015

"....Meestal wordt pijn rond hetzelfde thema vele malen aangeraakt. Net zo vaak totdat je je eigen gevoeligheid gaat herkennen, erkennen en begrijpen. Net zo vaak tot je zachter wordt en leert hoe je jezelf de liefde kan geven waar je zo naar verlangt...."

 

 

 

 

 

Deze pagina delen:

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe artikelen, audio opnames en afstandshealings?

Vul dan hieronder je gegevens in en druk op 'aanmelden', dan ontvang je ongeveer twee keer per maand de nieuwsbrief in je mailbox.

 


Aanmelden nieuwsbrief

 

Contact:

06-41503137

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: