Artikelen door Lea

Lichtwerkers: Helen van angst meegenomen uit vorige levens

Januari 2018

"In dit artikel ga ik dieper in op pijnlijke ervaringen van lichtwerkers in vorige levens, de impact op dit leven en hoe deze ervaringen geheeld kunnen worden."

 

"Helen is het brengen van bewustzijn, vertrouwen, licht, ruimte, liefde en helderheid."Lichtwerkers: Verbinden met je innerlijke licht

December 2017

"Nu, in deze tijd, mag jij ontdekken hoe je vanuit de verbinding met jouw innerlijke bron je leven kan leiden en in de wereld kan staan.

Je trilt dan niet meer mee met de energiefrequenties om je heen, maar in jouw eigen frequentie. Je geeft jezelf niet meer weg en trekt je niet meer terug, maar bent aanwezig in jezelf, in jouw kern. Je bent verankerd in je lichaam en verbonden met de aarde."

 

Hoge energiedagen in de nieuwe tijd

November 2017

"Herken jij je in de woorden lichtwerker, nieuwetijdsman of –vrouw, “devine changemaker”, “empath” of hooggevoelig?
Bewandel jij het pad van bewustzijn en ben je de laatste jaren steeds gevoeliger en bewuster geworden? Dan merk je waarschijnlijk dat je op sommige dagen (intense) gevoelens ervaart, zonder dat je precies begrijpt waar deze gevoelens vandaan komen."

 

 

Het leven van een lichtwerker

September 2017

"Een lichtwerker heeft de missie om meer licht, liefde en bewustzijn op aarde te brengen. Dat lijkt een mooi en makkelijk proces, maar als jij een lichtwerker bent, is het zeer waarschijnlijk dat jouw leven de laatste jaren juist zwaar is geweest en dat je intense innerlijke processen hebt doorlopen."

 

Leven vanuit jouw stroom

September 2017

"Als je niet bewust bent, blijft het zoals het is. Door de factoren die je weghouden bij werkelijk leven vanuit jouw stroom op te gaan merken, groeit je bewustzijn en herstel je het contact met jezelf. Bewustzijn geeft ruimte en daardoor kunnen dingen in jou, en daarmee ook om jou heen, verschuiven en groeien." 

 

Herinneren wie je bent

September 2017

"Door het contact met jouw innerlijk te versterken en je te herinneren wie je bent, wordt jouw energie steviger, creëer je meer helderheid en zorg jij beter voor jezelf."

 

 

 

Aarden = Aanwezig zijn.

Augustus 2017

"Jouw lichaam is je aardse deel. Incarneren betekent letterlijk “in het vlees gaan”. Het is aan jou om van je lichaam een veilige plek te maken en jouw energie daar welkom te heten. Jouw energie mag jouw lichaam meer gaan bewonen en steeds meer echt aanwezig zijn. Zo breng je jouw energie op aarde en “aard” je jouw energie."

 

Dit is geen artikel door Lea, maar over Lea.
Geschreven door Mary Span van Evolutiegids Loge21.

Mei 2017

"Al jaren is spiritueel psycholoog Lea van der Eem gefascineerd door het innerlijk van mensen. Vanuit haar intuïtieve inzichten, kennis en ervaring legt ze in haar praktijk Helder BewustZijn de link tussen verruiming van bewustzijn en meer thuiskomen in jezelf. Deze vrouw volgt haar gevoel vanuit doorleefde spiritualiteit."

 

Energie geleiden in je dagelijkse leven:
Ruimte maken voor gevoelens.

Mei 2017

Praktische tips over voorwaarden creëren in jouw leven zodat je gevoelens de ruimte en aandacht krijgen die ze nodig hebben om vrij te kunnen stromen.

 

Jij bent een energiegeleider:
Hulp bij omgaan met gevoelens.

Mei 2017

 

"...Je mag deze gevoelens in jezelf nu met andere ogen gaan bezien.
Ze hoeven niet meer gekoppeld te worden aan oorzaken en oplossingen. Het is niet meer nodig er een verhaal bij te maken.
Het is de bedoeling deze gevoelens te doorvoelen, de ruimte te geven, te laten stromen, te aarden en daarmee op te ruimen en los te laten..."

 

 

 

De waarheid ben je zelf.

Mei 2017

"...In deze nieuwe tijd gaat het om vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid, op jouw intuïtie, op jouw waarheid en op wie jij bent...."

 

 

Losmaken uit oude patronen: Leven vanuit jezelf.

Maart 2017

"...Ken jij het gevoel alsof er een gespannen band rond je borstkas zit? Ter hoogte van je hart en je derde chakra (bovenin je buik, net onder je ribben)? Het gevoel dat je ergens uit wilt losbreken, jezelf wil bevrijden, maar je weet niet precies waaruit?..."

 

 

Contact maken met je binnenwereld: Zacht zijn voor jezelf.

Maart 2017

"Als je hebt ervaren dat wat buiten jou is je niet kan geven wat je echt nodig hebt, is er een nieuwe weg te ontdekken. De weg naar binnen, naar contact met wie jij echt bent..."

 

 

 

Ben je druk? Tijd om stil te staan.

Februari 2017

"....Ik heb al vaak ervaren dat als ik denk dat ik druk ben, dat zo blijft, totdat ik tijd en ruimte neem voor wat er zich innerlijk in mij afspeelt. Tijd en ruimte voor mijn gedachten en gevoelens...."

 

 

 

Loslaten van druk uitoefenen op jezelf en anderen

November 2016

"....Als ik mijzelf de ruimte geef, me met mijzelf verbind en de resultaten loslaat, gaat het stromen. Dan doe ik dingen met plezier en lijkt het vanzelf te gaan...."

 

 

Waargebeurd verhaal over liefde en vergeving 

Juli 2016

"....Vaak begrijp je tijdens het ervaren van moeilijke dingen in je leven niet wat de onderliggende les is. Soms kan het jaren duren, en soms misschien wel een heel mensenleven, voordat de mist optrekt en de lessen in liefde zichtbaar worden…"

 

Bewust moederschap, zorg ook goed voor jezelf! 

April 2016

"....Je bent hier niet op aarde gekomen om te voldoen aan verwachtingen van buitenaf of opgelegd door je eigen denken. Het gaat erom dat je steeds meer jezelf, wie jij diep van binnen bent, mag zijn...."

 

Steun bij het omgaan met moeilijke gevoelens 

December 2015

"....Ik wil je mijn steun geven. Je bent niet alleen. Ik begrijp hoe moeilijk sommige gevoelens kunnen zijn.  Ik wil je laten weten dat je het goed doet, met al je lastige en misschien wel verwarrende gevoelens...." 

 

Rust creëren in je leven 

November 2015

"....Ik heb gemerkt dat als ik meer rust neem, het steeds rustiger wordt in mij. Daardoor ben ik meer met mijzelf verbonden, bewoon ik mijn lichaam meer en ben ik meer geaard..."


 

Ruimte innemen, zijn wie je bent 

September 2015

"....Door je aandacht te verplaatsen van gericht zijn op de buitenwereld naar je binnenwereld en van gericht zijn op denken en doen naar gericht zijn op je gevoelens, lichamelijke gewaarwordingen, hart en ademhaling krijg je meer contact met wie jij bent...."

 

Zielepijn: ingang tot ontwikkeling 

Juli 2015

"....Meestal wordt pijn rond hetzelfde thema vele malen aangeraakt. Net zo vaak totdat je je eigen gevoeligheid gaat herkennen, erkennen en begrijpen. Net zo vaak tot je zachter wordt en leert hoe je jezelf de liefde kan geven waar je zo naar verlangt...."

 

Gelukkig anders 

April 2014

"....Net zoals ieder mens anders is, is ook ieder hoog gevoelig mens anders. Wat hoog gevoelig zijn betekent wordt door ieder gevoelig mens op zijn geheel eigen wijze beleefd. Gelukkig maar!...."

 

 

 

Deze pagina delen: