Toegang tot jouw innerlijke wijsheid

 

Tijdens deze healing ga je de weg naar jouw innerlijke wijsheid duidelijker voeler. Als je deze weg al kent, wordt hij meer verlicht, breder en beter begaanbaar.

Je herkent makkelijk wat jouw innerlijke wijsheid is en waar je die vindt. Het vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid neemt toe.


Wonden en angst die je met je meedraagt door ervaringen (vaak ook in vorige levens) waarin het opkomen voor en leven vanuit jouw innerlijke wijsheid pijnlijke (en soms ernstige) consequenties heeft gehad, worden verder geheeld.

 

Dit is een healing voor jou als individu, maar tegelijkertijd ook voor het collectief. Doordat alle mensen die deze healing ontvangen de weg naar hun eigen innerlijke wijsheid meer in het licht zetten, zal innerlijke wijsheid ook voor andere mensen steeds makkelijker te vinden zijn.

 

Meer achtergrondinformatie kan je lezen in de artikelen "De weg naat jouw innerlijke wijsheid"  en "Helen van angst meegenomen uit vorige levens".

 

 

WANNEER: Donderdag 29 november  20.00 – 21.00 u.

 

WAAR: Lekker thuis op je eigen fijne plek.

 

AANMELDEN:

 

Je meldt je aan door € 15,- over te maken op rekeningnummer NL78 INGB 0002957407 t.n.v. Helder BewustZijn o.v.v. ‘Innerlijke wijsheid’. Vermeld ook duidelijk je naam of emailadres zodat ik je betaling kan koppelen aan je aanmelding.

Daarna vul je je email en naam in, hiernaast (laptop) of hieronder (mobiel) en druk je op de knop 'aanmelden'. Je wordt dan automatisch toegevoegd aan de deelnemerslijst.

 

Bij aanmelding na zondag 25 november is de bijdrage €20,-. Aanmelden kan tot donderdag 29 november om 15 uur.

 

Aanmelden healing 'Toegang tot jouw innerlijke wijsheid'

* indicates required

 

HOE: De healing wordt vlak voor 29 november opgenomen, speciaal afgestemd op dit thema en de energie van deze groep. Op de dag van de healing ontvang je een mail met de link naar de opname als mp3-bestand (te beluisteren met oortjes via laptop of telefoon) en verdere uitleg. Hou voor de zekerheid je spam in de gaten!

 

Donderdag 29 november om 20.00 u luisteren we allemaal tegelijk de opname. Ik stem mij opnieuw af en ondersteun en geleid de energie die op dat moment toegevoegd en geaard wil worden.
Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil. 

 

 

Ervaring van deelnemers tijdens eerdere afstandshealings: 

"Jouw energie kwam bij mij zo sterk binnen dat ik het overgrote deel intens heb gehuild. Fijn dat alle nog vastzittende energie zo bij mij los kon komen en ik van binnen kon opruimen om plaats te maken voor het nieuwe. Zo nodig in de - ik ben klaar ik mag me laten zien - fase waar ik (en velen met mij) me nu in bevind."

 

"Tijdens de healing voelde ik mezelf zo rustig en geaard. Alle energie stroomde. Ik voelde mij gehoord, gezien en energetisch betrokken bij een groter plan. En dat maakt mij zo blij!"

 

"Ik voelde veel vrede en kracht die mij letterlijk met jouw energie, geaard neerplantte op aarde."

 

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe groepen, healings en artikelen? 
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Deze verschijnt ongeveer 1 keer per maand. Aanmelden kan hier.

 

Deze pagina delen: