Twee keer per maand afstandshealing en aarding actuele nieuwetijdsenergie

 

Kan jij, net als veel andere mensen, extra steun, stabiliteit, helderheid en aarding gebruiken tijdens alle intense transformatieprocessen?

 

Tijdens de afstandshealing "Lichtwerkers verbinden in kracht", individuele consulten en ook in mijn privéleven merk ik telkens weer dat het zoveel makkelijker is om te aarden, healen en je te verbinden met de nieuwe energieën, als je dit samen doet. Door je te verbinden met jezelf èn anderen wordt de energie(stroom) vele malen sterker. Door ons met elkaar te verbinden kunnen we onze taak van licht op aarde brengen makkelijker volbrengen en wordt het voor onszelf lichter.

 

Daarom is er vanaf september 2018 twee keer per maand een afstandshealing en aarding van de nieuwetijdsenergie van dat moment. Je kunt gewoon thuis, op je eigen fijne plek, aan deze healing deelnemen.

 

Wat: Tijdens de afstandshealingen word je dieper geaard en met jezelf verbonden. Oude gevoelens en patronen kunnen worden losgelaten, zodat er ruimte is voor lichtere energie en jouw energie meer kan stromen. De healing duurt 30 minuten. 

 

Wanneer:

Donderdag 6 september 20.00 - 20.30 u

Zondag 23 september 10.00 - 10.30 u

(Donderdag 4 oktober is de thema-afstandshealing "Helen van familiekarma". Als je daaraan mee wil doen, kan je je apart aanmelden. Klik hier voor meer info.)

Zondag 21 oktober 10.00 - 10.30 u

Donderdag 1 november 20.00 - 20.30 u

Zondag 18 november 10.00 - 10.30 u

(Donderdag 29 november is de thema-afstandshealing 'Toegang tot jouw innerlijke wijsheid'. Ook hiervoor dien je je apart aan te melden via deze pagina.)

Zondag 16 december 10.00 - 10.30 u

 

Bijdrage: € 10,- per keer. Je kunt je per losse healing aanmelden, maar ook voor meerdere of alle healings in één keer. Heb je de eerste twee healings gemist en wil je aan alle nog komende healings tot aan kerst deelnemen (met uitzondering van de 2 healings familiekarma en innerlijke wijsheid, daarvoor is de aanmelding apart)?

Dan betaal je €35,-  i.p.v. € 40,- voor de 4 healings tot aan kerst.

 

Aanmelden:  Je meldt je aan door het bedrag van het aantal healings dat jij mee wil doen over te maken op rekeningnummer NL78 INGB 0002 9574 07 t.n.v. Helder BewustZijn met vermelding van je naam en "healing".

Vul vervolgens het contactformulier hieronder in met daarin vermeld aan welke healing(s) jij mee wil doen.  

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Hoe gaat de healing: Voor de healings op donderdag maak ik op donderdagochtend een audio opname en voor de healings op zondagochtend, maak ik de opname op zaterdag. Als de opname klaar is, stuur ik je deze in een mail als mp3 bestand met daarbij uitleg over het verloop van de healing. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

 

Op het tijdstip van de healing luisteren we allemaal tegelijk de opname. Ik stem mij opnieuw af en ondersteun en geleid de energie die op dat moment toegevoegd en geaard wil worden.
Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil. 

 

Dit zijn ervaringen van deelnemers aan eerdere healingen:

 

"Ik ben je enorm dankbaar! Ik voel een enorme afdaling in en verbinding met mijn lichaam.
Ik voel ook dat ik alleen maar hier kan neerzetten op aarde waar ik voor bedoeld ben als ik volledig in mijn lijf ‘zit’."
"Ik voelde jouw energie heel sterk binnenkomen. Mijn hele lichaam begon na 5 minuten te tintelen en heeft de hele healing getinteld. Toen jij jouw woorden uitsprak “jij bent veilig”, kon ik een hoop oude energie loslaten door te huilen. Ik was de afgelopen dagen weer in de “moeten” stand geraakt, waardoor het thema “loslaten” en de veiligheid die jij benoemde zo nodig was voor mij. De dag erna echt meer lichaamsbewustzijn gevoeld dan ervoor. Mijn hart is meer geopend door jouw energie." 

 

Deze pagina delen: